Banner 980x90

Valkā, izsitot vitrīnu, no lombarda nolaupīti zelta izstrādājumi

Rīga, 30.jūl., LETA. Pagājušās nedēļas nogalē Valkā, izsitot vitrīnu, no lombarda nolaupīti zelta izstrādājumi, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Anžela Geļjanu.

Laupīšana pastrādāta 27.jūlijā pirms plkst.15, kad lombardā Rīgas ielā trīs nenoskaidrotas personas izsita lombarda telpās vitrīnas stiklus. Nozagto zelta izstrādājumu vērtība pašlaik vēl tiek aplēsta, skaidroja Geļjanu.

Personas laupīšanas laikā bija tērpušās maskās un sportiska tipa apģērbā. Pašlaik policijai zināms, ka laupīšanā piedalījās divi vīrieši vecumā līdz 30 gadiem, kā arī, iespējams, vecāka sieviete.

Iedzīvotāji, kuri var sniegt izmeklēšanai nozīmīgu informāciju, aicināti sazināties ar policiju pa tālruņiem 64781803 vai 110.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)