Banner 980x90

Valkā Domes bulvāra katlu māja par teju 215 000 eiro pievienota pilsētas centrālajiem siltumtīkliem

Daugavpils, 5.jūl., LETA. SIA "Halle B" ir pilnībā pabeigusi Domes bulvāra katlu mājas pievienošanu Valkas pilsētas centralizētajiem siltumtīkliem, aģentūru LETA informēja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Aksana Markoviča.

Tāpat ir izbūvēts atzars uz Puškina ielas 10 katlu māju un veco Depo ēku Raiņa ielā 25A, pastāstīja Valkas novada domes Siltumapgādes nodaļas vadītājs Dzintars Rudzītis.

Jau jūnija pirmajā pusē tika pabeigta cauruļu izbūve un no 8.jūnija Domes un Tirgus ielu dzīvojamās mājas pārbaudes režīmā tika nodrošinātas ar karstā ūdens padevi. No vakardienas tā tiek nodrošināta pilnībā, nepārtrauktā režīmā.

Nākamnedēļ pēc siltummezgla nodošanas ekspluatācijā ar karsto ūdeni tiks nodrošināta arī vecā Depo ēka Raiņa ielā 25A. Sākoties jaunajai apkures sezonai, šīs ēkas ar apkuri tiks nodrošinātas no pilsētas centralizētajiem siltumtīkliem.

Domes bulvāra katlu mājas pievienošanas Valkas pilsētas centralizētajiem siltumtīkliem darbu kopējās izmaksas ir 214 653 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)