Banner 980x90

Valkā darba vizītē ieradīsies Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs

Valmiera, 23.maijs, LETA. 31.maijā Zemkopības ministrs Jānis Dūklavs (ZZS), kā arī Zemkopības ministrijas, Lauku atbalsta dienesta (LAD) un Pārtikas un veterinārā dienesta (PVD) speciālisti dosies darba vizītē uz Valku, aģentūru LETA informēja Valkas novada pašvaldības pārstāve Aksana Markoviča.

Vizītes laikā ministra delegācijai plānotas tikšanās ar Valkas novada domes priekšsēdētāju Ventu Armandu Kraukli (Vidzemes partija), novada domes speciālistiem, zemniekiem, lai pārrunātu aktuālākos jautājumus un novitātes lauksaimniecības nozarē.

Dūklavs viesosies kokapstrādes uzņēmumā "Vārpas 1", Ērģemes pagasta Turnas graudaudzētāju saimniecībās un Zvārtavas pagasta zemnieku saimniecībās, kas nodarbojas ar gaļas un piena lopkopību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)