Banner 980x90

Valkā atvērta velo noma

Valmiera, 21.jūn., LETA. Valkā par Robežtigrū saziedotajiem līdzekļiem Valkas tūrisma informācijas centrā atvērta jauna velo noma, aģentūru LETA informēja Valkas novada pašvaldības pārstāve Aksana Markoviča.

Par saziedotajiem līdzekļiem Valkas velosipēdu nomas punktā tika iegādāti 15 velosipēdi un nepieciešamais inventārs - ķiveres, bērnu sēdeklīši un slēdzenes.

Diennaktī vienu velosipēdu var noīrēt par septiņiem eiro, katra nākamā diennakts izmaksās četrus eiro, bet dienā velosipēda īre izmaksās divus eiro un vienu eiro par katru nākamo stundu. Ķiveres un bērnu sēdeklīšu noma izmaksā attiecīgi vienu un divus eiro.

Noma pieejama gan vietējiem iedzīvotjiem, gan pilsētas viesiem, uzrādot personu apliecinošu dokumentu.

Aizvadītā gada novembrī Valkas novada dome izsludināja aptauju – ideju konkursu, kurā tika aicināti piedalīties visi iedzīvotāji un organizācijas.

Tika iesūtītas 16 dažādas idejas un ieteikumi. Kopīgajā Valkas – Valgas sanāksmē idejas tika apspriestas un tika lemts, ka tuvāko gadu laikā tiks realizēti trīs ierosinājumi. Šī gada kopīgajā Valkas/ Valgas Lielā labdarības Robežtirgū saziedotos līdzekļus novirzīja velosipēdu nomas punktu izveidei Valkā un Valgā, jo ir ārkārtīgi svarīgi nodrošināt, lai gan vietējie iedzīvotāji, gan arī pilsētas viesi dotu priekšroku veselīgam dzīvesveidam un aizraujošām, sportiskām nodarbēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)