Banner 980x90

Valkā atklās jaunu zobārstniecības kabinetu

Valmiera, 6.febr., LETA. Šodien Valkā tiks atklāts jauns zobārstniecības kabinets SIA "DentaNata", aģentūru LETA informēja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Aksana Markoviča.

No šodienas Ausekļa ielā 1, Valkā, zobārstniecības pakalpojumus iedzīvotājiem sniegs sertificēta zobārste Nataļja Bišlere un asistente Smaida Leitāne.

"Valkā rindas pie zobārstiem ir mēnešiem garas. Pirmie pieraksti pie mums tika reģistrēti jau pirms kabineta atvēršanas," kabineta nepieciešamību pamato Bišlere.

SIA "DentaNata" zobārstniecības kabinets sniegs tādus pakalpojumus kā terapija jeb blombēšana, zobu raušana, kanālu pildīšana jeb endodontija, bērnu zobu labošana, rentgens un protezēšana.

Pēc "Firmas.lv" datiem, SIA "DentaNata" dibināta 2016.gadā un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Uzņēmums pieder Vasilijam Fiļonikam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)