Banner 980x90

Turnā notiks Ērģemes pagasta vasaras sporta spēles

Sestdien, 11.jūlijā, Turnā notiks Ērģemes pagasta vasaras sporta spēles.

Kā pilsētas informācijas portālam Valka24.lv ziņo Ērģemes pagasta sporta organizators Mārcis Krams, katrs aktīvās atpūtas cienītājs varēs atrast sev piemērotu sporta disciplīnu. Būs komandu sporta veidi - futbols,volejbols, ielu basketbols, kā arī petanks.

Individuāli izmēģināt roku varēs basketbola metienu divkaujā un bumbiņu mešanas spēlē.

Drosmīgākos gaida cīņa uz baļķa, kur katram dalībniekam tiks dots spilvens/maiss pretinieka "notriekšanai". Bērni laiku īsināt varēs ar populāro bērnības spēli "Akmens, šķēres, papīrs", izkustēties bezmaksas piepūšamajās atrakcijās.

Dienas otrajā pusē tiks noskaidrots pagasta stiprinieks, kur pretendentiem būs jāveic trīs spēku apliecinoši vingrinājumi. Vairāk par sporta spēlēm nolikumā.

Laipni gaidīti 11.jūlijā pie Turnas tautas nama. Sacensību atklāšana plkst.11.00.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)