Banner 980x90

Tulkošanas birojs "Sonkeigo" – izpēte, pieredze un ātrums katrā pakalpojumā

Profesionālu pakalpojumu izmantošana situācijā, kad nepieciešama tulkošana vai tulka pakalpojumi, ir pašsaprotama un gudra rīcība, jo saturs joprojām ir "karalis", un tā atbilstībai uzmanība jāpievērš vienmēr, neatkarīgi, vai vēlaties paplašināt savu biznesu, iztulkot svarīgu dokumentu vai rediģēt jau gatavu tulkojumu. Tulkošanas birojs "Sonkeigo" ir gatavs palīdzēt Jums sasniegt vēlamo mērķi, nodrošinot augstākā līmeņa rezultātu.

Kas ir "Sonkeigo"?
No neliela uzņēmuma, kas tika izveidots 2011. gadā, "Sonkeigo" šobrīd var lepoties ar to, ka ir starptautisks tulkošanas birojs, kas darbojas ne tikai Latvijā un citās Eiropas valstīs, bet arī ASV, Ķīnā un Austrālijā. Uzņēmumā darbojas tulkošanas profesionāļi, kas šajā nozarē guvuši pieredzi daudzu gadu garumā, nodrošinot sniegto pakalpojumu augsto kvalitāti. Tāpat tulkošana un kļūdu labojumi tiek veikti, izmantojot mūsdienīgas tehnoloģijas un modernus risinājumus, kas atvieglo speciālistu darbu un ļauj paveikt darbu īsākā laikā.

"Sonkeigo" sadarbojas gan ar mazākiem, gan lielākiem uzņēmumiem dažādās industrijās, tostarp, tehnoloģiju, tulkošanas, start-up un citās jomās.

Plašs un daudzveidīgs sniegto pakalpojumu klāsts
• Tulkošana un lokalizācija – uzņēmums piedāvā ne tikai dokumentu tulkošanu un notāra apliecinājumu veidošanu, bet arī iespēju lokalizēt mājaslapu un cita veida saturu. Tiek tulkotas reklāmas, subtitri, mobilās lietotnes un pat datorprogrammas;
• Specializēti tulkojumi – tulkošanas birojs specializējies dažādu nozaru tulkojumu veidošanā, tostarp finanšu, transporta, pārtikas, medicīnas, farmācijas, mašīnbūves, elektronikas un ķīmijas jomā;
• Kļūdu labojumi – nepieciešamības gadījumā var tikt veikta arī tulkojumu vai oriģināltekstu rediģēšana, to kvalitātes novērtējums, formatējuma pārbaude un mašīntulkojumu pēcapstrāde.

Kādēļ izvēlēties "Sonkeigo" tulkošanas biroja pakalpojumus?
Gadījumos, kad nepieciešams tulks, it īpaši, ja runa ir par svarīgiem dokumentiem un cita veida saturu, profesionāla palīdzība ir neatsverama. "Sonkeigo" spēj nodrošināt augstvērtīgu rezultātu, pateicoties vairākiem iemesliem:
• komandā darbojas profesionāli valodu speciālisti (vidējā pieredze – 10 gadi);
• tulkošanas pakalpojumi tiek sniegti, izmantojot mūsdienīgas tehnoloģijas;
tulkošanas birojs nodrošina darbu izpildi noteiktajā termiņā;
• tiek piedāvāta tulkošana daudzās valodās;
• katram klientam tiek nodrošināta individuāla pieeja. 

Iepazīstieties tuvāk ar uzņēmuma sniegtajiem pakalpojumiem un cenām – Sonkeigo.com!

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)