Banner 980x90

Strenču pilsētas centra parku vēlas pielāgot estētiski pilnvērtīgai un atraktīvai atpūtai

Rīga, 24.okt., LETA. Strenču novada dome izsludinājusi konkursu par Strenču pilsētas centra parka labiekārtošanas vizualizācijas plāna izstrādi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Konkursa mērķis ir labiekārtot Strenču pilsētas parku estētiski pilnvērtīgai un atraktīvai atpūtai.

Idejas konkursam iesniedzamas līdz 1.decembrim, nosūtot uz e-pastu "dome@strencunovads.lv", personīgi, vai iesūtot pa pastu Strenču novada domes lietvedībā.

Pirmo trīs labāko ideju autori tiks apbalvoti ar naudas balvu. Uzvarētājam tiks piešķirta naudas balva 140 eiro apmērā un tiks slēgts līgums par kopēju sadarbību parka teritorijas skiču izstrādē par kopējo summu 1700 eiro. Konkursa otrās vietas ieguvējs saņem naudas balvu 100 eiro apmērā, bet trešās - 60 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)