Banner 980x90

Strenču novadā sieviete kritusi no velosipēda

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Pirmdien, 22.augustā, Strenču novadā, Plāņu pagastā, autoceļa Strenči – Smiltene 6.kilometrā 1974.gadā dzimusi sieviete krita no velosipēda un guva traumas, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldē.

Cietusī nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītā diennaktī Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā reģistrēta informācija par 66 gadījumiem, kad iedzīvotāji pēc palīdzības vērsušies policijā vai konstatēts, ka noticis noziegums. Reģistrēta informācija par 16 noziedzīgiem nodarījumiem pret īpašumu (reģistrētas trīs zādzības no tirdzniecības vietām, reģistrēti trīs mantas tīšas iznīcināšanas un bojāšanas gadījumi).

Reģistrēta informācija par 14 nodarījumiem pret sabiedrisko kārtību un sešiem noziedzīgiem nodarījumiem pret personas dzīvību un veselību.

Reģistrēta informācija par 11 ceļu satiksmes negadījumiem. Trīs negadījumos cietuši trīs cilvēki. Reģistrēts viens gadījums, kad automašīnas vadītājs pie stūres sēdies alkohola reibumā. Par ātruma pārsniegšanu sodīti 34 autovadītāji, par dažādiem pārkāpumiem sastādīti 82 administratīvā pārkāpuma protokoli.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)