Banner 980x90

Sporta klubs – solis ceļā uz ideālu figūru

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pavasaris ir pārmaiņu laiks, un daudziem tas saistās arī ar fiziskā ķermeņa pārmaiņām un uzlabojumiem. Ja nesteidzīgajā ziemas ritmā kāds kilograms svara ir nācis klāt, tad šis ir īstais brīdis, lai no tā atbrīvotos un atklātu jauno peldēšanās sezonu savā izsapņotajā peldkostīmā.

Individuāli vai grupā – katra paša izvēle
Cilvēki ir atšķirīgi, un tādi ir arī viņu paradumi. Kāds vēlas trenēties individuāli un nomest svaru, savukārt citam daudz vienkāršāk to izdarīt ir grupā, kopā ar citiem cilvēkiem. Kā vieniem, tā otriem ir iespējas atrast savām interesēm atbillstošāko sporta klubu. Piemēram, sporta klubs "Veselības fabrika" Rīgā nodrošina dažādas fitnesa nodarbības kā individuālajiem klientiem, tā cilvēku grupām. Tajā var atrast treniņu programmas gan vispārējās fiziskās formas uzlabošanai, gan konkrētu muskuļu grupu tonusa uzlabošanai. Sporta klubs darbdienās strādā līdz pulksten 22.00, un tas nozīmē, ka cilvēkiem pēc garas darba dienas ir iespēja nākt un sportot. Īpaši svarīgi tas ir tiem, kuri visu dienu pavada birojā, jo viņiem nav citu iespēju izkustēties.

Kā izvēlēties piemērotāko sporta klubu?
Vispareizāk ir pašam doties uz sporta klubu un apskatīt visu klātienē, pievēršot izmanību – kāds ir trenažieru klāsts, vingrošanas zāles iekārtojums, treniņu izvēles iespējas, kopējā atmosfēra un darbinieku attieksme pret klientu. Tāpat ir vērts ieklausīties citu atsauksmēs. "Veselības fabriku" regulāri apmeklē gan Latvijā populāri sportisti, gan mākslinieki. Daudzi no viņiem atzīst, ka tā ir lieliska vieta, kur uzlādēt enerģiju vai gluži pretēji – izmantot to lietderīgi, uzlabojot savu veselību. Jāatceras – ja fiziskā slodze ir pietiekama, tad nomest pāris kilogramu nav tik sarežģīti, daudz grūtāk ir iegūto rezultātu noturēt, tādēļ par sporta zāli jāatceras ne tikai vienreiz gadā, bet jādodas turp regulāri. Vai arī jāatrod  kāda cita alternatīva, kā uzturēt sevi labā fiziskā formā, piemēram, jāsāk skriet, peldēt, braukt ar velosipēdu vai doties nūjot.

Sporta un fitnesa klubs "Veselības fabrika" dos zaļo gaismu ceļā uz personīgajiem panākumiem un mērķu sasniegšanu. "Veselības fabrikas" priekšrocības ir šādas:
- atsaucīgi, zinoši treneri un instruktori;
- elastīgs apmeklējumu grafiks kā brīvdienās, tā darba dienās;
- daudzveidīgs treniņprogrammu piedāvājums;
- moderna vide, mājīga atmosfēra, kvalitatīvas, funkcionālas sporta iekārtas;
- izdevīgas cenas nodarbību apmeklējumiem.

Ielūkojies Vfabrika.lv, atrodi pieteikuma formu un piesakies nodarbībām jau tuvākajā laikā. Jo ātrāk sāksi apmeklēt trenažieru zāli vai vingrošanas nodarbības, jo ātrāk tiksi pie savas sapņu figūras.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)