Banner 980x90

Skolēni no Dānijas iepazīst dzīvi Valkā

Pagājušajā nedēļā Valkas ģimnāzijas 8.klases audzēkņi ciemos uzņēma skolēnus no Ronnes privātskolas Dānijā, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Valkas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Brūvere.

Noslēguma pasākums notika sestdien, 5.aprīlī, ģimnāzijas telpās.

Abu skolu audzēkņi bija sagatavojuši interesantus priekšnesumus. Teātra uzvedumus – klasiskas pasakas mūsdienu interpretācijā, skolēni pieteica svešvalodā – dāņu vai latviešu. Ar izaicinājumu skolnieki tika galā ļoti labi. Skolēni arī bija sagatavojuši sportiskus priekšnesumus, kā arī dziedāja dziesmas dāņu un angļu valodās.

"Tā bija lieliska iespēja iepazīt valsti, kā to nekad nespētu tūrists", uzsvēra Ronnes privātskolas 7.klases audzinātāja Kristīne Vernere. Viņa pateicās tiem vecākiem, kuri uzņēma dāņu skolniekus savās ģimenēs.

Ģimnāzijas angļu valodas skolotāja Ingrīda Hedemarka pateicās sanākušajiem bērniem, vecākiem un skolotājiem un priecājās par sadarbību, kas veiksmīgi izdevusies.

Nākotnē iecerēts sadarbību turpināt.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)