Banner 980x90

SIA "Atehs" – moduļu māju projektēšana un izgatavošana

Moduļu mājas, pateicoties to daudzajām priekšrocībām, ir iemantojušas lielu popularitāti un augstu pieprasījumu visā pasaulē. Priekšrocības, ko nodrošina SIA "Atehs" moduļu mājas, ir ātra izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, uzstādīšana un ekspluatācijas iespējas jau tūlīt pēc uzstādīšanas.

Dzīvojamie moduļi

Dzīvojamie moduļi ir mobilas, funkcionālas un komfortablas rūpnieciski izgatavotas konstrukcijas, kas var kalpot gan kā pagaidu mītne, gan kā pastāvīga mājvieta. Dzīvojamie moduļi, ko projektē un izgatavo SIA "Atehs", sastāv no augstas kvalitātes koka karkasa un izturīga metāla rāmja, kas nodrošina iespēju vienkārši transportēt un uzstādīt moduļus jebkurā vietā, turklāt neatkarīgi no laikapstākļiem. Papildus dzīvojamie moduļi tiek aprīkoti ar plastikāta logiem un durvīm, kam nepieciešamības gadījumā tiek veikta arī siltināšana, padarot dzīvojamo moduli lieliski piemērotu ekspluatācijai arī ziemas apstākļos. Tāpat dzīvojamie moduļi var tikt apgādāti ar visām nepieciešamajām komunikācijām (apkuri, elektrību, kanalizāciju, kondicionēšanas un ventilācijas sistēmām, ūdeni) un santehniku. Ņemot vērā pasūtītāja vēlmes un vajadzības, dzīvojamie moduļi jau izstrādes stadijā tiek izgatavoti ar atbilstošu telpas plānojumu, apdari un vēlamo logu, durvju un starpsienu izvietojumu, lai pēc uzstādīšanas būtu iespējama tūlītēja dzīvojamo moduļu ekspluatācija. Būtiska priekšrocība, ar ko apveltīti dzīvojamie moduļi – to celtniecībai nav nepieciešams būvprojekts un būvatļauja, līdz ar to tā ir lieliska iespēja tikt pie komfortabla mājokļa, neieguldot tajā milzīgus finansiālus un laika resursus.

Lasiet vairāk: http://www.atehs.lv/dzivojamie-moduli-atehs

Moduļu mājas

Moduļu mājas, pateicoties to daudzajām priekšrocībām, ir iemantojušas lielu popularitāti un augstu pieprasījumu visā pasaulē. Universālās moduļu mājas paver plašas izmantošanas iespējas – tās var kalpot saimniecības vajadzībām, kā dārza māja vai vasarnīca, birojs, apsardzes būdiņa, garāža, būvstrādnieku pagaidu mītne, noliktava, veikals un visbeidzot kā pilnvērtīgs mājoklis, turklāt īsā laikā un bez lielām celtniecības un uzturēšanas izmaksām, salīdzinājumā ar parastajām ēkām. Priekšrocības, ko nodrošina SIA "Atehs" moduļu mājas, ir ātra izgatavošana pēc individuāla pasūtījuma, uzstādīšana un ekspluatācijas iespējas jau tūlīt pēc uzstādīšanas. Moduļu mājas ir viegli demontējamas un transportējamas uz jebkuru pasūtītājam vēlamo vietu. Turklāt, ja rodas nepieciešamība pēc lielākas platības, moduļu mājas iespējams jebkurā laikā vienkārši un ātri aprīkot ar papildu moduļiem – platumā, garumā vai augstumā. Moduļu mājas var tikt uzstādītas gan uz iepriekš sagatavotiem pamatiem, kuru izveide neprasa daudz laika, materiālu un naudas, gan vienkārši uz līdzenas un blīvas grunts. Moduļu mājas ir ugunsdrošas un izturīgas jebkuros laikapstākļos un var tikt izmantotas gan pastāvīgām, gan pagaidu vajadzībām.

Lasiet vairāk: http://www.atehs.lv/uzbuvetie-maju-moduli-atehs

Celtniecības vagoniņi

Celtniecības vagoniņi, ko piedāvā izgatavot SIA "Atehs", ir lielisks risinājums būvniecības uzņēmumiem, jo ļauj nodrošināt būvstrādniekiem pagaidu mītni neatkarīgi no būvobjekta atrašanās vietas. Celtniecības vagoniņi, kurus izgatavo rūpnīcā un jau maksimālā gatavībā piegādā uz būvlaukumu, ir labs veids kā ietaupīt uzņēmuma budžetu uz strādnieku izmitināšanu, vienlaikus nodrošinot viņiem dzīvošanai un atpūtai piemērotus un komfortablus apstākļus. Tāpat mobilie un kompaktie celtniecības vagoniņi bieži tiek izmantoti kā droša celtniecības instrumentu un būvmateriālu glabātuve, ko papildus var aprīkot ar apsardzes sistēmu. Celtniecības vagoniņi var efektīvi pildīt arī būvdarbu vadītāja vai būvuzrauga ofisa vai apsardzes posteņa funkcijas. 

Ja ir atbilstošas iemaņas, pasūtītājs var izvēlēties – uzstādīt moduļus un aprīkot to ar visu vajadzīgo patstāvīgi, tādējādi ietaupot naudu, vai arī uzticēt to profesionāļiem, celtniecības vagoniņu projektētājiem un ražotājiem. SIA "Atehs" izgatavotie un uzstādītie celtniecības vagoniņi ir viegli un ātri demontējami, tos var vienkārši transportēt un no jauna uzstādīt jebkur, kur tas nepieciešams.

Lasiet vairāk: http://www.atehs.lv/uzbuvetie-maju-moduli-atehs

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)