Banner 980x90

SIA "ASSAZ" Atslēgas, slēdzenes un slēgšanas sistēmas

Evakuācijas durvju aprīkojumam jānodrošina maksimāla drošība un ērtums, lai durvis ar vienu rokas kustību varētu atvērt vienas sekundes laikā.

Evakuācijas durvju aprīkojums

Evakuācijas durvju aprīkojumam jānodrošina maksimāla drošība un ērtums, lai durvis ar vienu rokas kustību varētu atvērt vienas sekundes laikā. Evakuācijas durvju furnitūra tiek izgatavota atbilstoši visiem spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem.

Evakuācijas durvju aprīkojums nav paredzēts izmantošanai trauksmes jeb panikas durvīs – to izmanto vietās, kur uzturas salīdzinoši nedaudz cilvēku, kas ir iepazinušies ar evakuācijas ceļu un zina, kā rīkoties ārkārtas situācijās, piemēram, birojos vai skolās.

Evakuācijas durvju aprīkojums sastāv no slēdzenes un roktura. Pēc to izgatavošanas detaļas testē kopā un tām piešķir CE atbilstības sertifikātu. Rokturi nedrīkst būt ar asām šķautnēm – tos veido noapaļotus, lai mazinātu savainošanās risku evakuācijas laikā.

Evakuācijas durvju aprīkojums var būt gan ar kustīgu rokturi, gan ar nekustīgo pogu, taču visai furnitūrai ir uzdevums padarīt izeju pa evakuācijas durvīm vieglu un tūlītēju.

Lasiet vairāk: http://www.assaz.lv/produkti-slegshanas-sistemas

Master Key sistēma

Master Key sistēma ir īpaša cilindru un atslēgu kombinācija, kas sniedz iespēju ar vienu atslēgu atslēgt visas vai kādu daļu no ēkas telpām. Katram atslēgas lietotājam ir individuālas piekļuves tiesības, kuras nosaka sistēmas īpašnieks.

Master Key sistēmai ir vairāki veidi – ģenerālā galvenā atslēga ar vispārēju piekļuvi, galvenās grupas atslēgas, ar kurām var atvērt tikai noteiktu durvju grupu, individuālās atslēgas, ar kurām var atvērt zemākā līmeņa durvis, piemēram, ārējās ieejas durvis.

Ģenerālās galvenās atslēgas parasti izmanto publiskās iestādēs, bet individuālās atslēgas – daudzdzīvokļu namos.

Master Key sistēmai ir daudz priekšrocību. Tā ir ērta un taupīga – viena atslēga aizstāj desmitiem citu atslēgu. Tā sniedz ātru piekļuvi visām telpām avārijas situācijās. Master Key sistēma ir arī daudzpusīga un to var pielāgot visdažādākajām prasībām.

Lasiet vairāk: http://www.assaz.lv/master-key-sistemas-izstrade

ASSA Abloy durvju furnitūra

ASSA Abloy durvju furnitūra nodrošina augstu drošības līmeni objektos. Piedāvājumā ietilpst ABLOY iekšdurvju un ārdurvju rokturi klasiskā un mūsdienīgā dizainā.

ASSA Abloy durvju furnitūra tiek izgatavota no misiņa, nerūsējošā tērauda, alumīnija un cinka, atkarībā no tās pielietojuma mērķa.

ASSA Abloy ārdurvju rokturi spēj izturēt par visbargākos apstākļus. Rokturus pareizā pozīcijā notur spēcīgas atsperes, kas arī sekmē durvju atvēršanu un aizvēršanu.

ASSA Abloy durvju furnitūras piedāvājumā ir arī iekšdurvju rokturi, kurus izgatavo no cinka – vispiemērotākā materiāla iekštelpu lietošanai. Šie rokturi ir smalkāki un mazāka izmēra nekā ārdurvju rokturi.

Lasiet vairāk: http://www.assaz.lv/produkti-slegshanas-sistemas

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)