Banner 980x90

Sākušies "Ledus Gladiatori" oficiālie treniņi

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Ik dienu Vidzemes Olimpiskā centra (VOC) "Elektrum" ledus halli apmeklē skolēni no visas Vidzemes, lai aizvadītu oficiālos treniņus un gatavotos "Ledus Gladiatoru" priekšsacīkstēm un fināliem, pilsētas informācijas portālu tīklu pilsētas informācijas portālu tīklu PIlseta24.lv informē SIA "Vidzemes Olimpiskais centrs".

Pilnā sparā rit "Ledus Gladiatoru" 6.sezona. Lai sagatavotos priekšsacīkstēm un fināliem skolēni aktīvi apmeklē treniņus. Visām dalībnieku komandām obligāti jāapmeklē trīs treniņi, lai pienācīgi sagatavotos finālsacensībām. Pieredzējušu instruktoru vadībā katra komanda aizvada treniņus, kuros apgūst slidot prasmi, kā arī pievarēt dažādus šķēršļus, kas sagaida visus sacensību dalībniekus trasē. Šogad pieteikušās rekordliels komandu skaits, kas apliecina, ka bērni vēlas aktīvi, sportojot pavadīt laiku.

Blomes pamatskola ir tikai viena no skolām, kas dalību projektā uzsāk pirmo gadu. Skolotājas uzzinot par projektu ne mirkli nešaubījās, ka ir jāpiesaka komanda un jāpiedalās. Arī bērni nebija īpaši jāpierunā, paši ļoti labprāt velējās piedalīties un ar nepacietību gaidīja pirmos treniņus. Laura no 4.klases uz slidām kāpa pirmo reizi, šī viņai ir lieliska iespēja apgūt slidot prasmi. Meitene atzīst, ka jau ar pirmajiem soļiem uz ledus, ar instruktoru palīdzību ātri viss izdevies. Jānis no 8.klases jau bija iepriekš slidojis un instruktoru palīdzība nebija nepieciešama. Abi jaunieši ir ļoti apmierināti ar treniņu norisi un gaida nākošos treniņus, kuros varēs nostiprināt slidot prasi.

"Ledus Gladiatori" skolu slidošanas sacensībās piedalās 4. – 8.klašu skolnieku komandas. Dalībnieku sastāvā ir gan skolu komandas no Vidzemes reģiona lielajām pilsētām, gan mazākām pilsētām un to novadu skolām. Pagājušajā sezonā jaunāko klašu divīzijā uzvaru izcīnīja Valmieras sākumskola, 5. klašu divīzijā vislabāk sevi pierādīja Limbažu sākumskola, 6.klašu grupā triumfēja Naukšēnu novada vidusskola, 7. klašu divīzijā uzvaru izcīnīja Valmieras Valsts ģimnāzija, bet vecāko klašu grupā par uzvarētājiem kļuva Valmieras Viestura vidusskola.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)