Banner 980x90

"Strenču kausa 2016" 2.kārtā piedalījās 20 komandas

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Trešdien, 13.jūlijā, Strenču novada vidusskolas pludmales volejbola laukumos notika "Strenču kauss 2016" pludmales volejbolā 2.kārtas sacensības. Otrajā kārtā piedalījā 20 komandas.

Kā pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Strenču novada pašvaldības mājas lapā, par 2.kārtas uzvarētājiem vīriešu koknkurencē kļuva Mārtiņš Lucāns/Pēteris Āķeris. Otro vietu izcīnīja Ričards Ozols pārī ar Kristeru Vēveri.Trešajā vietā Toms Biernis/Pēteris Krauja.

Kopvērtējumā vīru grupā, pēc divām kārtām līderi ir Ričards Ozols/Kristers Vēveris ar 93 punktiem. Aiz viņiem seko Mārtiņš Lucāns/Pēteris Āķeris/Kristaps Bormanis ar 88 punktiem un Gints Čukurs/Jānis Vāvere/Matīss Ziemulis ar 75 punktiem.

Sieviešu turnīrā startēja astoņas sieviešu un jauniešu komandas, kā arī trīs zēnu komandas (2003.gadā dzimušie un jaunāki).

Par otrās kārtas uzvarētājām kļuva Alīda Marija Krumholce / Linda Vēvere. Otrajā vietā Līva Vāvere/Justīne Kleina. Trešo vietu izcīnīja Rudīte Pētersone/Ilze Bičevska.

Kopvērtējumā sieviešu un zēnu grupā, pēc divām kārtām līderes ir Alīda Marija Krumholce/Linda Vēvere ar maksimālo punktu skaitu 100. Aiz viņām seko Danija Janīte/Alvīne Krumholce/Karīna Karahona ar 70 punktiem un Līva Vāvere/Justīne Kleina ar 69 punktiem.

"Strenču kauss 2016" III.kārtas spēles norises datums tiks paziņots jaunās nedēļas sākumā.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)