Banner 980x90

"Latvijas tālrunis" uzsāk sadarbību ar portālu liepajniekiem.lv 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šonedēļ sadarbību uzsāk portāls liepajniekiem.lv un uzņēmums "Latvijas tālrunis". Šīs sadarbības klientiem redzamākā daļa ir portālā integrētais pilseta24.lv uzņēmumu katalogs, kas uzlabos sniegtā pakalpojuma kvalitāti.

SIA "Latvijas Tālrunis" valdes priekšsēdētājs Aigars Lazdāns:

Strādājot ar Liepājas, Kurzemes uzņēmumiem saistībā ar reģionālo informācijas portālu tīklu pilseta24.lv/liepaja24.lv, secinājām, ka Kurzemē populārs ir portāls liepajniekiem.lv. Sapratām, ka mums ir spēcīga uzņēmēju datubāze – katalogs, savukārt liepajniekiem.lv spēcīga ir tieši ziņu un komunikācijas puse, tāpēc nolēmām satikties un veidot sadarbību. Mūsu vērtības sakrīt, jo saprotam, ka mūsdienās interneta resursi ir sadrumstaloti un, lai cilvēkam būtu vieglāk orientēties interneta vidē un būtu iespējams ātrāk atrast sev nepieciešamo informāciju, ir jāsanāk kopā un jāsadarbojas. Tā arī tapa šī sadarbība – integrējām pilseta24.lv uzņēmumu katalogu portālā liepajniekiem.lv un ceram, ka tas palīdzēs informācijas meklēšanā ikdienā iedzīvotājiem. Uzņēmējiem, savukārt, būs iespēja veiksmīgāk rast sadarbības partnerus un informēt iedzīvotājus par saviem pakalpojumiem, produktiem un sevi.

SIA "Kurzemes Vārds" valdes priekšsēdētājs Ints Grasis:

Mūsdienās apstāšanās pie sasniegtā un pašapmierinātība ar līdz šim paveikto gan mediju jomā, gan arī kopumā uzņēmējdarbībā nozīmē agrāku vai vēlāku stabilitātes zaudēšanu. Īpaši, ja runa ir par interneta medijiem un to sniegtajām iespējām, kas patiesībā līdz galam vēl nemaz nav izzinātas. Ja uzņēmēji spēj rast kopsaucēju, īstenojot jaunas sadarbības formas, kas stiprina abus partnerus un uzlabo pakalpojumu klientiem – portāla liepajniekiem.lv satura patērētājiem, tad ir vērts atkorķēt šampanieti un uzsaukt tostu par izdošanos! Izdevniecības "Kurzemes Vārds" producētā portāla liepajniekiem.lv komanda ir priecīga, ka ir uzsākta sadarbība ar uzņēmumu "Latvijas tālrunis", kas savā jomā uzkrājis ilggadēju pieredzi. Mūsu portālā integrētais uzņēmumu katalogs savukārt padarīs liepājniekiem tā lietošanu ērtāku un pārskatāmāku, kā arī sniegs plašākas iespējas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)