Banner 980x90

Piedāvā pieaugušajiem apgūt ģitārspēli Rokskolā

Bērnu un Jauniešu Mūzikas Kluba (BJMK) Rokskola Valkā piedāvā kursus ģitārspēlē pieaugušajiem. Nodarbību kurss paredzēts gan iesācējiem bez priekšzināšanām, gan interesentiem ar nelielām muzikālām zināšanām, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Gundega Veinberga.

Šis kurss var būt ļoti noderīgs un piemērots arī tiem, kas kāda instrumenta spēli jau ir apguvuši agrāk un vēlas iemācīties spēlēt arī ģitāru.

Kursu ilgums ir trīs mēneši, kuru laikā apmeklētāji apgūst ģitārspēles tehniskos pamatus. Nodarbības notiek nelielās grupās – 3 līdz 4 cilvēki katrā grupā. Konkrēts nodarbību laiks tiks saskaņots ar katru grupu individuāli.

Pieteikumi apmācībām jāsūta uz e-pastu ernests.libietis@valka.lv vai zvanot pa 26364249 līdz 11.oktobrim.

Bērnu un Jauniešu Mūzikas Klubs darbojas kā valsts akreditēta izglītības iestāde, tādējādi, apmaksājot BJMK sniegtos pakalpojumus, uz klientiem attiecināmi Likumā par Iedzīvotāju ienākuma nodokli noteiktie nodokļu atvieglojumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)