Banner 980x90

PB Telpa - peintbola parks jautrām ballītēm un cita veida svinībām

Tu esi bērnu ballītes ideju meklējumos un zini, ka vēlies sagādāt savai atvasei pašu labāko izklaidi. Bet var gadīties, ka mūsdienu plašā piedāvājumu klāsta dēļ rodas apjukums: ko tad īsti izvēlēties? Kā panākt, lai bērnu ballīte būtu reizē gan jautra, gan izklaidējoša, gan jaunajiem būtu iespēja arī kārtīgi izkustēties? Mūsu piedāvājums – jānoorganizē Peintbola ballīte!

Bērnu ballītes

Tu esi bērnu ballītes ideju meklējumos un zini, ka vēlies sagādāt savai atvasei pašu labāko izklaidi. Bet var gadīties, ka mūsdienu plašā piedāvājumu klāsta dēļ rodas apjukums: ko tad īsti izvēlēties? Kā panākt, lai bērnu ballīte būtu reizē gan jautra, gan izklaidējoša, gan jaunajiem būtu iespēja arī kārtīgi izkustēties? Mūsu piedāvājums – jānoorganizē Peintbola ballīte!

Bērnu ballītes iemesls patiesībā var būt jebkāds, taču jautrība būs garantēta - sajūsmā būs gan pats jubilārs, gan tā draugi, gan pieaugušie. Vai tā būtu dzimšanas dienas ballīte, vārda dienas svinības vai vienkāršs pasākums ar draugiem, kopā ar ģimeni un draugiem bērns jautri pavadīs laiku un iegūs pozitīvas un neaizmirstamas emocijas! Un – kas jo svarīgi – lodītes trieciena spēku iespējams noregulēt tā, lai mazie spēlētāji izvairītos no lielām sāpēm un zilumiem!

Turpat blakus spēles laukumam ir iekārtota ērta atpūtas zona ar lielu galdu, kur iespējams sarīkot svētku mielastu. Par dāvanu mazajam jubilāram esam parūpējušies arī mēs, proti, pēc spēles laika beigām visi svinētāji ir laipni aicināti uzkavēties veselu stundu ilgāk, lai turpinātu bērnu ballītes svinības – bez papildu maksas!

Varam pačukstēt kādu visnotaļ pozitīvu faktu, ar ko lepojamies, un kas vienlaikus ir kvalitatīvi organizētas bērnu ballītes rādītājs. Darbojoties vien 5 gadus (kopš 2015. gada sākuma), esam uzņēmuši savās plašajās telpās bērnu grupas, kas jau paspējušas mūsu parku apmeklēt pat 17 reizes!

P.S. Ieteicamais spēlētāja vecums ir no 7 gadu vecuma. Jaunākajiem spēlētājiem mūsu parkā iesakām spēlēt lāzertagu.

Lasiet vairāk: https://pbtelpa.lv/

Dzimšanas dienas svinības

Rīkojot dzimšanas dienas svinības, ne vienmēr vēlamies tās pavadīt pie skaisti klāta galda un ēdieniem vien. Ir reizes, kad nepieciešama arī kārtīga izkustēšanās, skaļi smiekli (protams, netraucējot kaimiņu mieru) un stratēģiska plānošana. Īsāk sakot – piedzīvojumu pasākums, ko draugi ar pozitīvām emocijām atcerēsies vēl ilgi. Ņemot vērā tavas vēlmes un respektējot arī kaimiņus, iesakām savas dzimšanas dienas svinības rīkot pie mums – labākajā un drošākajā iekštelpu peintbola parkā visā Baltijā. Atrodamies tepat Rīgā, VEF rajonā.

Mūsu peintbola parkā tiek izmantotas otrreizēji lietojamajās peintbola lodītes, kas, kā varbūt pierasts, nav pildītas ar krāsu. Bumbiņas ir veidotas no lateksa, un trāpījuma gadījumā tās neatstāj nekādus traipus – trāpījumu cilvēks vienkārši sajūt. Tāpēc, lai paildzinātu jautrās aktivitātes dzimšanas dienas svinībās, papildu lodītes mūsu peintbola parkā ir BEZMAKSAS. Turklāt piedāvājam arī kādu īpašu bonusu: elastīgu darba grafiku (24/7 – pēc iepriekšēja pieraksta). Tas nozīmē, ka dzimšanas dienas svinības vari sarīkot sev un draugiem vai ģimenei ērtā laikā.

Piedāvājam ne tikai āra un iekštelpu peintbolu, bet arī lāzertagu, kam, salīdzinājumā ar pirmo, ir vairākas priekšrocības: lāzertags ir absolūti nesāpīgs, tāpēc tam nav vecuma ierobežojumu (tas nozīmē, ka dzimšanas dienas svinībās piedalīties droši var arī jaunāki viesi). Krāpšanās iespējas ir samazinātas līdz minimumam, jo katrs trāpījums tiek uzskaitīts elektroniskā sistēmā. Mūsu lāzertaga parka piedāvājumā ir ļoti plaša spēles misiju izvēle, šāviena skaņas un munīcijas pārlādēšanas imitācija.

Lasiet vairāk: https://pbtelpa.lv/

Korporatīvie pasākumi

Tradicionāli korporatīvie pasākumi un balles ir brīnišķīgs veids, kā pateikt saviem kolēģiem "paldies!" par viņu darbu un palīdzību uzņēmuma izvirzīto mērķu sasniegšanā. Lai jūsu uzņēmuma korporatīvie pasākumi būtu atšķirīgi un vienlaikus stiprinātu komandas garu, mēs piedāvājam ikgadējās balles / banketa (kā arī citu darba pasākumu) vietā alternatīvu. Vai kolektīva saliedēšanas nolūkos kādreiz esat spēlējuši peintbolu vai lāzertagu?

Peintbols vai lāzertags ir lielisks veids, kā uzlabot kolektīva attiecības un reizē arī veicināt katra kolēģa darbspēju individuālu izaugsmi; peintbols vai lāzertags ir komandas spēle, kas palīdzēs pilnveidot kolektīva komunikācijas prasmes, savstarpējo uzticēšanos, ātru lēmumu pieņemšanu u.c. ne mazāk svarīgas prasmes, kas noderēs jūsu uzņēmuma darbībā! Korporatīvie pasākumi galvenokārt ir paredzēti darbinieku uzticības nostiprināšanai un kolektīva saliedēšanai ārpus ierastās darba vides. Un kas gan var būt labāks par aizraujošu, emocijām bagātu spēli komandā?

Piedāvājam vairākas priekšrocības, ja korporatīvie pasākumi tiek rīkoti mūsu peintbola parkā:

Blakus laukumam ir atpūtas zona ar galdu;

Blakus parkam atrodas bezmaksas autostāvvieta (uz Ūnijas ielas);

Ir piekļuve visiem sabiedriskā transporta veidiem!

Elastīgs darba laiks, pielāgojoties jūsu vēlmēm (darbojamies 24/7 – rīkojot pasākumu pēc iepriekšēja pieraksta);

Spējam uzņemt arī lielus kolektīvus (iesakām līdz 30 lielas cilvēku grupas);

Ir iespēja vienoties arī par regulāru treniņu organizēšanu, kas attīstīs jūsu uzņēmuma darbinieku fizisko noturību!

Lasiet vairāk: https://pbtelpa.lv/

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)