Banner 980x90

Nākamnedēļ mainīsies autobusu Rīga-Valka, Rēzekne-Valmiera un Rīga-Valmiera kursēšanas grafiki

Rīga, 19.marts, LETA. No pirmdienas, 25.marta, mainīsies autobusu Nr.7600 Rīga-Valka, Nr.7840 Rēzekne-Valmiera un Nr.7599 Rīga-Valmiera kursēšanas grafiki, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas pārstāve Lilita Pelčere.

Ņemot vērā iedzīvotāju ierosinājumus, maršruta Nr.7600 Rīga-Valka reisa, kas Rīgas starptautiskā autoostā tiek sākts plkst.18.35, kustību sarakstā tiks iekļauta pieturvieta "Teika" un "Jugla". Savukārt maršruta Nr.7840 Rēzekne-Valmiera autobuss, kas no Valmieras autoostas izbrauc plkst.8.40 un no Rēzeknes autoostas - plkst.16.20, mainīs apstāšanās laiku pieturvietās, nemainot pienākšanas un atiešanas laiku galapunktā.

Lai autobusu vadītājiem būtu atbilstošs darbalaiks, maršruta Nr.7599 Rīga-Valmiera autobuss no Rīgas starptautiskās autoostas turpmāk izbrauks katru dienu plkst.9 nevis kā līdz šim izbrauca plkst.8.50.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja pasažieru un kravu pārvadājumu jomā. Tās darbība galvenokārt saistīta ar sabiedriskā transporta - pasažieru pārvadājumu ar autobusu un vilcienu - plānošanu, licenču izsniegšanu kravu un pasažieru komercpārvadājumiem un atļauju izsniegšanu starptautisko pārvadājumu veikšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)