Banner 980x90

Martā Valkā notiks "Latvian Sound Quartet" koncerts

Valmiera, 26.janv., LETA. 11.martā plkst.15 Jāņa Cimzes Valkas mūzikas skolā izskanēs "Latvian Sound Quartet" koncertprogramma "Vīnes galma meistardarbi", aģentūru LETA informēja mūzikas skolas direktore Līga Veinberga.

"Koncertprogramma "Vīnes galma meistardarbi" veidota kā teatrāls uzvedums ar galma atmosfērai raksturīgu atribūtiku - parūkām, tērpiem un grimmu," par koncertu stāsta Veinberga.

Koncerta apmeklētājiem būs iespēja jaunās skaņās dzirdēt Vīnes klasiķu opusus. "Volfganga Amadeja Mocarta dzirkstošajai un dzīvespriecīgajai "Šampanieša ārijai" līdzās liktas viņa mazāk pazīstamās "Baznīcas sonātes" un humora pilnais Jozefa Haidna klavieru trio, un pat lielākoties nopietnais Ludvigs van Bēthovens šoreiz liks atplaukt smaidā," apgalvo Veinberga.

"Latvian Sound Quartet" sastāvā ir Jana Zeļenska (oboja), Līva Plociņa (vijole), Māra Botmane (čells) un Roksana Kenžejeva (klavieres).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)