Banner 980x90

Mājas kafejnīcu dienā Valkā un Valgā varēs apmeklēt 16 mājas kafejnīcas

Valmiera, 11.jūl., LETA. 15.jūlijā Valkā un Valgā norisināsies mājas kafejnīcu diena, kuras laikā varēs apmeklēt 16 vienas dienas kafejnīcas gan privātmāju, gan iestāžu pagalmos, aģentūrai LETA pavēstīja biedrības "Latvijas - Igaunijas institūts" direktore Mārīte Uibo.

Kafejnīcu dienas atklašana notiks plkst.10 pie Valgas kultūras un interešu centra, bet pašas kafejnīcas apmeklētājus pieņems no plkst.11 līdz pēcpusdienai. Tomēr dažviet aktivitātes turpināsies arī pēc tam, kad varēs klausīties ermoņiku mūziku, piedalīties dejās un vērot nakts kino.

Savas kafejnīcas vērs vaļā Valgas dzīvnieku patversme, Valgas slimnīca, bibliotēka, pastorāts un sieviešu zemessardze, bet Valkas pusē piedalīsies kafejnīca "Rozmarīns" un Valkas Bērnu un jauniešu centrs "Mice".

Vakars noslēgsies ar igauņu dziedātāja Alena Veziko koncertu Valgas kultūras un interešu centrā plkst.20. Mājas kafejnīcu dienas dalībniekiem, kuri būs paviesojušies vismaz astoņās kafejnīcās un spēs to pierādīt ar uzlīmēm vai zīmogiem uz pasākumam veltītās kartes, saņems 50% atlaidi biļetei.

Igaunijā mājas kafejnīcu dienas tiek rīkotas no 2007.gada, kad tā aizsākās Hijuma salā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)