Banner 980x90

Līgo priekšvakarā Kārķos notiks pļaušanas un spēka sacensības

Daugavpils, 20.jūn., LETA. Līgo svētku priekšvakarā, 22.jūnijā, Valkas novadā, Kārķos norisināsies nu jau par tradīciju kļuvušās pļaušanas un spēka sacīkstes, aģentūru LETA informēja Valkas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Brūvere - Kvēpa.

No plkst.17 pie Eko klases notiks izkapts pļaušanas sacensības, kuru dalībniekiem būs noteiktā laikā, trīs minūtes - sievām un piecas minūtes - vīriem, jācenšas nopļaut pēc iespējas vairāk zāles, kuru pēc tam liks paunā un nosvērs, tādējādi noskaidrojot labākās pļāvējas un pļāvējus.

Pēc pļaušanas sacensībām turpat norisināsies Spēka sacīkstes, kurās noskaidros stiprāko sievu un stiprāko vīru.

Sievām un vīriem būs jāveic trīs spēka uzdevumi - sievas nesīs "iepirkuma maisiņus", stums "bērna ratiņus" un vilks "vīru". Savukārt vīri cels "sievu", vels "sievasmāti" un nesīs "sievas rokassomiņas".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)