Banner 980x90

Liecinieku neierašanās dēļ līdz aprīlim atliek lietas par pustonnas melleņu zādzību skatīšanu

Valmiera, 27.janv., LETA. Valkas rajona tiesa atlikusi krimināllietas, kurā divas personas apsūdzētas par vairāk nekā 628 kilogramu melleņu zādzību, skatīšanu, aģentūru LETA informēja tiesas priekšsēdētāja palīdze Nataļja Oskina.

Lietas skatīšana atcelta, jo nebija ieradušies visi lietas izskatīšanai uzaicinātie liecinieki, kuru liecības bija nepieciešams uzklausīt. Valkas rajona tiesa lietas skatīšanu turpinās 10.aprīlī plkst.10

Kā iepriekš ziņots, 2015.gada augustā apsūdzētās personas divas reizes ieradās vietās, kur glabājās kādam uzņēmumam piederošas kastes ar iepirktām ogām un sēnēm. Abas personas nozaga 628 kilogramus melleņu un 1,5 kilogramus gaileņu, tādējādi cietušajam uzņēmumam nodarot mantisko kaitējumu 1072 eiro apmērā.

Viena no apsūdzētajām personām 2015.gada jūlijā izdarīja zādzību arī no kādas dzīvojamās mājas pagraba telpas nodalījuma, nozogot 61 kilogramu melleņu. Cietušajai personai tika nodarīts mantiskais zaudējums 113 eiro apmērā. Nozagtās mellenes pārdotas tālāk citās ogu iepirkšanas vietās.

Jāpiemin, ka šī ir jau otrā reize, kad krimināllietas izskatīšana tiek pārcelta, sākotnēji tā bijusi paredzēta 2016.gada 26.jūlijā, kad tikusi atcelta, jo apsūdzētie mainīja savu attieksmi pret apsūdzību, tādēļ bija nepieciešama pierādījumu pārbaude.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)