Banner 980x90

Laulību gredzeni tradīciju un aktuālo tendenču piekritējiem

Foto: Ligavam.lv/Salons “Zelts”
Foto: Ligavam.lv/Salons “Zelts”
Ja šobrīd ar mīļoto gatavojaties kāzām, viens no svarīgākajiem pirkumiem ir laulību gredzeni. Laulību gredzens nav vienkāršs juvelierizstrādājums, to zina un sajūt katrs, kurš izlēmis kļūt par vīru un sievu. Šo gredzenu uzlikšana pirkstā iezīmē emocionālu piederību mīļotajam cilvēkam, ticību kopējai nākotnei un simbolizē jaunas ģimenes sākumu. 

Izvēloties laulību gredzenus, apdomājies, kādas emocijas vēlies tajā ieraudzīt arī pēc daudziem gadiem. Ikreizi, apskatot gredzenu savā pirkstā, tu atcerēsies kāzu dienas prieku, sajūsmas dzirkstis, ticību nākotnei un daudz citu pozitīvu izjūtu. Izvēlies tradicionālu vai modernu gredzenu, kas atbilst tavai gaumei, bet galvenais, lai to ieraugot sirds uzgavilē – tad būs atrasts īstais gredzenu pāris!

Klasiskais dizains ar dārgakmeņiem
Foto: Ligavam.lv/Salons “Zelts”Foto: Ligavam.lv/Salons “Zelts”


Salona "Zelts" piedāvājumā ir klasiskos dizainos balstīti gredzeni ar bagātīgiem dārgakmeņu rotājumiem. Šī salona laulību gredzeni izskatās nopietni un respektabli, piedāvājuma klāstā ir gredzeni no dažādu veidu zelta un dārgakmeņiem. 

Laulību gredzeni no baltā zelta
Foto: Ligavam.lv/Salons “Baltzelts”Foto: Ligavam.lv/Salons “Baltzelts”
Juvelierizstrādājumu veikalu tīkla "Baltzelts" piedāvājumā ir dažādu stilu un cenu diapazona laulību gredzeni. Tie ir gan stilistiski viegli un lakoniski, ietverot liektas līnijas un mūžības simbolus, gan spilgtāki modeļi ar dažādiem dārgakmeņiem. Juvelierizstrādājumu veikalu tīkla "Baltzelts" saloni Rīgā atrodas TC "Sahara", Lubānas ielā 117a; TC "Atrium Azur", Rencēnu ielā 1a; TC "Minska", Nīcgales ielā 2b; TC "Sky and More", Duntes ielā 19a un TC "Bolero", Lielirbes ielā 27.

Laulību gredzeni ar līniju izliekumiem
Foto: Ligavam.lv/Salons “Vigorius”Foto: Ligavam.lv/Salons “Vigorius”
Salona "Vigorius" juvelierizstrādājumu sortimentā ir izsmalcināti saderināšanās un laulību gredzeni. Šeit iespējams pasūtīt gredzenus arī pēc klientu individuālas skices, ir iespējams izpildīt gan klasiska un lakoniska dizaina, gan arī neparastākas, sarežģītu līniju izliekumu kombinācijas. Šī salona juvelieru darbu droši izvēlies, ja vēlies sava dizaina vai sarežģīta izpildījuma laulību gredzenus. 

Kā pareizi kopt laulību gredzenus un citus juvelierizstrādājumus?
Laulību gredzeni ir īpaši ar to, ka vairums cilvēku tos nēsā visu laiku un nenoņem gadiem ilgi. Nereti, pēc gadiem, kad plaukstas vairs nav tik slaidas kā jaunībā, laulību gredzenu pat noņemt var tikai piepūloties. Ievēro šos dažus padomus, un gredzeni kalpos ilgāk!
- Lai gredzeni saglabātu spožumu, aptuveni reizi gadā tos var nodot juvelierim pulēšanai un spodrināšanai. Mājas apstākļos juvelierizstrādājumus var tīrīt ar zamšādas vai flaneļa lupatiņu.
- Ja vēlies īpaši saudzīgi lietot laulību gredzenu, centies lietot cimdus, strādājot dārza darbus vai darbojoties ar sadzīves ķīmiju. Logu un vannasistabas tīrīšanas līdzekļi, veļas pulveri un cita sadzīves ķīmija ietekmē gredzenu spožumu. 
- Ja laulības gredzenos ir iestrādāti akmeņi, ļoti iespējams, ka laika gaitā to rindas būs jāatjauno. Ja vēlies ilgāk saglabāt gredzena oriģinālos akmeņus, biežāk lieto cimdus, veicot mājas darbus, kā arī centies gredzenu pasargāt, to novelkot pirms peldes baseinā. 
- Īpaši ieteicams gredzenu noņemt, lietojot ārstnieciskās vannas, ejot tvaika pirtī, solārijā un saunā. 
- Nav ieteicams nēsāt vairākus gredzenus uz viena pirksta, jo saskarē tie berzējas un vairāk nolietojas. 

Laulību gredzeni, kāzu plānošana un organizēšana, tērpi un fotogrāfi portālā Ligavam.lv
Gatavojoties kāzu dienai, par noderīgu palīgu kļūs portāls Ligavām.lv. Šeit vienuviet apkopoti saderināšanās un laulību gredzeni, atrodamas labāko fotogrāfu foto galerijas, svētku organizatoru piedāvājumi, skaisti tērpi un dažādi iedvesmojoši stāsti. Ja gatavojies savai kāzu dienai, ieskaties portālā!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)