Banner 980x90

KURBADS servisa centrs piedāvā pretrūsas apstrādi ar MERCASOL materiāliem

Sadarbībā ar Baltic Anti Rust Association (BARA) piedāvājam pretrūsas (antikorozijas) apstrādi vieglajām un apvidus automašīnām, kā arī komerctransportam ar Mercasol materiāliem. 

Kurbads loģistikas un servisa centrā tiek veikta automašīnu novērtēšana un apkope. Servisa centrs(PDI) rūpējas par automašīnu pirmspārdošanas sagatavošanu. Ejot līdzi laikam, servisa centrs ir nolēmis papildināt savu pakalpojumu klāstu un sniegt klientiem aktuālāko.

Sadarbībā ar Baltic Anti Rust Association (BARA) piedāvājam pretrūsas (antikorozijas) apstrādi vieglajām un apvidus automašīnām, kā arī komerctransportam ar Mercasol materiāliem. Tehnoloģijas un apstrādes materiāli ir aizgūti no Skandināvijas, kur automašīnu pretrūsas centri darbojas jau vairāk nekā 30 gadus.

Automašīnas apstrāde ar pretkorozijas aizsardzības materiāliem nepieciešama, lai neveidotos rūsas bojājumi. Antikorozijas aizsarglīdzekļi lieliski darbojas arī kā skaņas slāpētājs, proti, tiek absorbēta ceļa satiksmes skaņa un brauciens automašīnā kļūst daudz komfortablāks.

Vairāk informācijas par pretrūsas apstrādes pakalpojumu: tālr. 20 373 999, e-pasts: kurbads@kurbads.lv

https://www.kurbads.lv/jaunumi/mercasol-servisa-centrs-kurbads/
https://www.kurbads.lv/pakalpojumi/automasinu-pretrusas-apstrade/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)