Banner 980x90

Krauklis: Valdības darbs cieta, cenšoties ieklausīties visos

Vents Armands Krauklis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Vents Armands Krauklis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA

Laimdota Straujuma (V) bija uz pozitīvu, loģisku rezultātu tendēta vadītāja, bet nereti, vēloties ieklausīties visās pusēs un cenšoties atrast optimālu kompromisu, tika pazaudēts laiks un arī iznākums sanāca "ne cepts, ne vārīts", uzskata Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija).

Krauklis uzskata, ka starp aizejošo valdību un pašvaldībām bija labs, konstruktīvs dialogs. Viņš cer, ka tas nemainīsies, arī sākot darbu jaunajai valdībai.

"Sliktākais ir tas, ka būtiski aizkavējusies Eiropas Savienības fondu programmu apstiprināšana un reālas darbības uzsākšana. Tas ir galvenais uzdevums jaunajai valdībai - šo darbu būtiski paātrināt," uzskata priekšsēdētājs.

Valka24.lv jau vēstīja, ka Straujuma pirmdien pēc tikšanās ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni paziņoja par savu demisiju.

Jau vēstīts, ka pēdējā laikā politikas kuluāros aktīvi tika runāts par iespējamo valdības nomaiņu. Šīs runas aktualizējās pēc tam, kad Straujuma pieprasīja sava partijas biedra satiksmes ministra Anrija Matīsa (V) demisiju.

Straujuma valdības vadītāja amatā stājās 2014.gada 22.janvārī, aizstājot toreizējo Ministru prezidentu Valdi Dombrovski (V), kurš atkāpās pēc Zolitūdes traģēdijas. Lai gan Straujuma sākotnēji paziņoja, ka nekandidēs uz premjerministra amatu rudenī gaidāmajās vēlēšanās, savas domas viņa mainīja un pērn rudenī atkārtoti tika nominēta un apstiprināta šim amatam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)