Banner 980x90

Krauklis: Straujumas kandidatūra reģionu iedzīvotājiem ir laba ziņa

Zemkopības ministres Laimdotas Straujumas virzīšana Ministru prezidentes amatam ir laba ziņa reģionu iedzīvotājiem, jo ministre labi pārzina reģionu vajadzības un intereses, viedokli par ministres kandidatūru aģentūrai LETA pauda Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis.

Pēc viņa teiktā, līdz šim valdībā nereti ir novērots ne tikai izpratnes, bet arī intereses trūkums par reģionu iedzīvotāju interesēm un vajadzībām, taču Straujuma ar savu līdzšinējo darbību esot pierādījusi, ka izprot un vēlas uzlabot un attīstīt dzīvi arī ārpus Rīgas. Krauklis arī atzina, ka attiecībā pret citiem līdzšinējiem premjera amatam izvirzītajiem kandidātiem, Straujuma, viņaprāt, esot vispiemērotākā.

Tajā pat laikā Krauklis norāda, ka laika periods, uz kuru Straujuma varētu kļūt par Ministru prezidenti, nav pietiekami ilgs, lai veiktu kardinālas pārmaiņas, taču gana būtisks esot šajā nelielajā laika sprīdī paredzētais saistībā ar Eiropas fondu sadali.

Krauklis arī atzīmēja, - lai arī lielās līnijās šajā jautājumā neko nav iespējams mainīt, tomēr katra detaļa esot no svara, un joprojām neesot skaidrs, vai līdzekļu sadale notiks pēc ekonomiskās atdeves vai kvotēšanas principa, vai kā citādi.

Viņš uzsvēra, ka ir nepieciešams atbalstīt projektus, kas ne tikai dos lielāko finansiālo atdevi, kā tas būtu, novirzot līdzekļus Rīgai un Rīgas apkārtnei, bet domāt arī par reģionu attīstību. Lai tā notiktu, būtisks esot kvotu princips, atzīmēja Krauklis.

Valka24.lv jau vēstīja, ka Valsts prezidents Andris Bērziņš pirmdien, 6.janvārī, aicinājis pašreizējo zemkopības ministri Laimdotu Straujumu veidot jauno valdību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)