Banner 980x90

Kārķu pamatskolā viena pirmklasniece uzsākusi skolas gaitas

Valkas novada Kārķu pamatskolā šajā mācību gadā skolas gaitas sākusi tikai viena pirmklasniece, aģentūru LETA informēja Kārķu pamatskolas direktore Ieva Cīrule.

Viņa mācību vielu apgūs apvienotajā klasē kopā ar 2.klases audzēkņiem. Pēc Cīrules teiktā, apvienoto klašu princips Kārķu pamatskolā neesot retums, jo arī 4.klase ir apvienota ar 5.klasi, 6.klase ir apvienota ar 7.klasi, kā arī 8.klase ir apvienota ar 9.klasi. Vienīgi 3.klase neesot apvienota.

Pērn skolas gaitas Kārķos sākuši četri pirmās klases audzēkņi, savukārt turpmākajos gados tiekot plānots, ka grupu skaits atkal varētu pieaugt, aģentūrai LETA savas prognozes izteica Cīrule.

Šajā mācību gadā Kārķu pamatskolā mācās 39 skolēni un 13 pirmsskolas izglītības audzēkņi, savukārt iepriekšējā mācību gadā skolā mācījās 43 skolēni un pirmsskolas izglītības grupu apmeklēja deviņi audzēkņi, pastāstīja Cīrule.

Pedagogu skaits skolā salīdzinājumā ar pagājušo gadu mainījies neesot.

LETA jau ziņoja, ka iepriekšējā mācību gadā Valkas novada izglītības iestādēs kopumā mācījās 822 skolēni un 353 pirmsskolas bērni. Kā iepriekš prognozēja Valkas novada domes Izglītības pārvaldes vadītāja Dzintra Auzāne, apmācāmo skaits arī šajā mācību gadā būs aptuveni tāds pats.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)