Banner 980x90

Izcīnīs Ērģemes kausu petankā

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Svētdien, 4.septembrī, plkst.10.00 Ērģemē notiks petanka turnīrs divnieku komandām, pilsētas informācijas portāls Valka24.lv uzzināja Valkas novada pašvaldībā.

Šajā petanka spēles variantā sacensības notiek komandās (divi pret divi.). Katram spēlētājam ir trīs petanka bumbas ar kurām censties gūt punktus, pieliekot savas bumbas tuvāk mērķa bumbiņai, vai izsitot pretinieku bumbas.

Sacensībās aicināts piedalīties ikviens interesents, jo, nepieciešamības gadījumā, iespēju robežās, sacensību organizatori nodrošinās ar petanka bumbām.

Turnīra organizatori aicina dalību pieteikt līdz 30.augustam, pieteikumus sūtot elektroniski uz marcis.krams@gmail.com.

Papildus informāciju par petanka spēles iepazīšanas iespējām un treniņiem var iegūt sazinoties ar Ērģemes pagasta sporta organizatoru Mārci Kramu (t. +371 26449270).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)