Banner 980x90

Ieskaties – 10 kategoriju apmācības autoskolā "Credo Autoprieks"!

Foto: Bigstockphoto.com
Foto: Bigstockphoto.com
Latvijas autoskolu nozarē lielākā autoskola "Credo Autoprieks" mācību grupas rīko 19 filiālēs visā valstī. Tieši ērtā ģeogrāfiskā pieejamība ir viena no autoskolas atšķirībām, jo tās kursanti var mācīties savai dzīves vai darba vietai tuvākajā skolas filiālē, nevis veltīt laiku tālam braucienam. 

Patlaban autoskolas filiāles darbojas Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Daugavpilī, Jelgavā, Rēzeknē un Bauskā, kā arī citviet. Šobrīd autoskolā "Credo Autoprieks" vadītāja apliecību var iegūt 10 dažādās kategorijās (A, B, BE, C, CE, D, DE, 95. kods, ADR un Traktortehnika), kas tūkstošiem cilvēku ļauj iegūt ne tikai sadzīviski nepieciešamo B kategorijas auto vadīšanas apliecību, bet arī visas citas, kas tiek izmantotas profesionālajā darbā. 

Statistiski populārākā ir B kategorija, kas vadītājam ļauj vadīt vieglo automobili ar masu līdz 3500 kg un ar līdz pat 8 pasažieru sēdvietām salonā. Lai iegūtu B kategorijas auto vadītāja apliecību, ikvienam ir jāiziet pirmās medicīniskās palīdzības kurss, tāpat  jāapgūst teorijas kurss autoskolā un jānokārto autoskolas teorijas eksāmens, kā arī  jāapgūst praktiskās braukšanas nodarbības un jānokārto eksāmens CSDD. Autoskolas plašais pasniegto auto vadīšanas kategoriju skaits apliecina mācību iestādes profesionalitāti un 15 gadu pieredzi šajā nozarē. Šajā laikā autoskolā ir izveidots plašs zinošu pasniedzēju loks – autoskolā "Credo Autoprieks" strādā vairāk nekā 70 sertificētu auto braukšanas instruktoru un vairāk nekā desmit teorijas pasniedzēju. 

Būtiski, ka teorijas mācību laikā tiek izmantotas dažādas tradicionālas un mūsdienīgas apmācību formas. Teorijas apmācību laikā izmanto - klasiskās Ceļu satiksmes un drošības departamenta izdotās Ceļu satiksmes noteikumu un mācību uzdevumu grāmatas; 
- autoskolas teorijas pasniedzēju radītos testus;
- ceļu satiksmes situāciju izklāstus (zīmējot uz tāfeles un skatoties video).

Autoskolas viens no pamatprincipiem ir sniegt atbildes uz visiem kursantu jautājumiem, tādēļ katrā teorijas nodarbībā kursantiem ir iespēja uzdot sev neskaidros jautājumus un arī īsi pastāstīt arī par savu pieredzi.

Vai zināji? Tas var noderēt!
Kopš 2012. gada autoskolā "Credo Autoprieks" darbojas izveidotais profesionālais izglītības centrs "CREDO | AUTOPRIEKS". Šajā centrā izglītības programmu kopas "Komercdarbība (uzņēmējdarbība)" profesionālās pilnveides izglītības programmu ietvaros var apgūt zinības šādās tēmās:
- "Komerckravu pārvadāšanas organizēšana un veikšana";
- "Pasažieru pārvadāšanas organizēšana un veikšana";
- "Komerckravu pārvadājumi, to organizēšana un veikšana".

Mācoties autoskolā "Credo Autoprieks", mācību maksu iespējams veikt, arī izmantojot līzinga pakalpojumus, kas ir iespēja to izdarīt ilgākā laika posmā. Līzinga kompānija "Lateko līzings" ir autoskolas sadarbības partneris un piedāvā līzinga pakalpojumus ar termiņu no 3 līdz 24 mēnešiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)