Banner 980x90

Festivālā "Latvijas Goda aplis" izgaismos Skaņākalna takas

Valmiera, 13.dec., LETA. 25.decembrī plkst.16 Skaņākalna dabas parkā, Mazsalacā, festivāla "Latvijas Goda aplis" laikā iedegsies sveču taciņas vairāk kā trīs kilometru garumā, aģentūru LETA informēja Mazsalacas novada pašvaldības pārstāve Anete Gluha.

Tāpat "Pasaku nama" notiks meža koncerts, kā arī pie Skaņākalna, kur jau no plkst.17 uzstāsies folkloras kopa "Putni". Stundu vēlāk tiem sekos koncerts "Laiks nemierīgs un citā krastā mēs..." un priekšnesums no Artura Gruzdiņa.

Festivāls "Latvijas Goda aplis", kas ir aicinājums svinēt Latvijas simtgadi gada garumā katru nedēļas nogali citā novadā, Sveču mežu Skaņajā kalnā pie Sapņu trepēm papildinās ar gaismas objektu "Nāc un gaismu pieradini!". Objekta realizētājs ir SIA "Artistic", gaismas autors Jānis Pētersons, projekta producents Jānis Elsts.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja iegādāties dažādus Ziemassvētku našķus, amatnieku darinājumus un piedalīties Laimes akā.

Skaņākalna dabas parks atrodas Salacas ielejā ar smilšakmens atsegumiem un daudzām alām tās krastos. Parks stiepjas aptuveni trīs kilometru garumā. Izstaigājot parku līdz Skaņākalna klintij, kur dzirdama unikālā atbalss, un dodoties atpakaļ, ir jānoiet vairāk nekā seši kilometri.

Festivāls "Latvijas Goda aplis" ir viens no Latvijas valsts simtgades programmas notikumiem. To rīko biedrība "Staro100" sadarbībā ar novadu pašvaldībām, kultūras centriem un namiem, nevalstiskām organizācijām, novadu iedzīvotājiem un uzņēmējiem, Kultūras ministrijas Latvijas valsts simtgades biroju. Festivāla rīkošanu līdzfinansē Valsts kultūrkapitāla fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)