Banner 980x90

Ekskluzīvas kāpnes "Winstaco"

Ekskluzīvas kāpnes ir kas vairāk nekā tikai funkcionāls objekts. Ekskluzīvas kāpnes ir interjera dizaina un mākslas forma – tās perfekti saplūst ar telpu un to papildina, kā arī piedod tai akcentu. Inovatīva pieeja kāpņu izgatavošanai padara tās par mākslas objektu. 

Ekskluzīvas kāpnes

Ekskluzīvas kāpnes ir kas vairāk nekā tikai funkcionāls objekts. Ekskluzīvas kāpnes ir interjera dizaina un mākslas forma – tās perfekti saplūst ar telpu un to papildina, kā arī piedod tai akcentu. Inovatīva pieeja kāpņu izgatavošanai padara tās par mākslas objektu.

Ekskluzīvas kāpnes tiek veidotas, apvienojot lielisku dizainu un mūsdienu tehniskās iespējas to izgatavošanai. Ekskluzīvas kāpnes atrodamas gan jaunās būvēs, gan renovētās mājās – tās iederēsies ikvienā telpā, jo to projektēšanas pirmais solis ir apkārtnes izpēte. Visām izgatavotajām kāpnēm ir savs unikāls raksturs, kas ideāli piestāv apkārtnei un atbilst klienta vēlmēm un personīgajai gaumei.

Ekskluzīvas kāpnes tiek izgatavotas no dažādiem augstas kvalitātes materiāliem, piemēram, no nerūsējošā tērauda, akmens, koka un stikla. Kāpnēm var pievienot arī apgaismes elementus. Materiālus iespējams kombinēt, un katra kombinācija izceļas ar savu individualitāti – vai tā būtu neparasta vai klasiska, mūsdienīga vai pat futūristiska. Ekskluzīvas kāpnes piesaistīs apmeklētāju uzmanību uzņēmumos, kā arī pārsteigs ciemiņus privātmājās.

Lasiet vairāk: http://www.winstaco.com/

Exclusive staircases

Exclusive staircases are more than just a functional object. An exclusive staircase is an interior design and art form – it perfectly blends into the room and complements it, giving it an accent. An innovative approach to staircase manufacturing makes them an art object.

Exclusive staircases are created by combining excellent design and modern technical capabilities to manufacture them. Exclusive staircases can be found both in new buildings and in renovated houses – they will fit into every room, as the first step in designing them is to explore the surroundings. All staircases have their own unique character, which perfectly fits into surroundings and meets the wishes and personal taste of the client.

Exclusive staircases are made of various high quality materials, such as stainless steel, stone, wood and glass. Lighting elements can also be added to the stairs. Materials can be combined, and each combination is distinguished by its individuality – be it unusual or classic, modern or even futuristic. An exclusive staircase will attract visitor’s attention in companies, as well as surprise guests in private homes.

Read more: http://www.winstaco.com/

Vienkāršu un ekskluzīvu kāpņu izgatavošana un uzstādīšana

Vienkāršu un ekskluzīvu kāpņu izgatavošana un uzstādīšana tiek uzsākta ar klienta vēlmju izzināšanu un telpas izpēti. Kāpnes tiek pielāgotas telpai, kurā tās atradīsies, lai tās nevainojami piestāvētu gan dizaina, gan funkcionālā ziņā.

Vienkāršu un ekskluzīvu kāpņu izgatavošanai tiek izmantoti augstas kvalitātes materiāli, piemēram, metāls, koks un stikls. Katram projektam ir individuāla pieeja.

Latvijas uzņēmums "Winstaco" ne tikai specializējas  vienkāršu un ekskluzīvu kāpņu izgatavošanā un uzstādīšanā, bet arī izprot interjera dizaina principus. Pareizi projektētas kāpnes saplūdīs ar telpu un piešķirs tai individualitāti.

Vienkāršu un ekskluzīvu kāpņu izgatavošana un uzstādīšana pieejama privātmājām, kā arī biroju un komerciālajām ēkām. "Winstaco" izgatavotās kāpnes un margas ir uzstādītas ne tikai Latvijā, bet arī visās Skandināvijas valstīs un Lielbritānijā. Vienkāršu un ekskluzīvu kāpņu izgatavošana un uzstādīšana ir pieejama visā Eiropā.

Lasiet vairāk: http://www.winstaco.com/

Manufacturing and installation of simple and exclusive staircases

Manufacturing and installation of simple and exclusive staircases starts with the identification of customer’s needs and exploration of the premises. Staircases are adapted to the room they are in, so that they can fit perfectly both in terms of design and function.

Manufacturing and installation of simple and exclusive staircases are made from high quality materials, such as stainless steel, wood and glass. Each project has an individual approach.

Latvian company "Winstaco" not only specializes in manufacturing and installation of simple and exclusive staircases, but also understands the principles of interior design. A properly designed staircase will blend into the room and give it individuality.

Manufacturing and installation of simple and exclusive staircases is available for private homes, as well as offices and commercial buildings. Staircases and handrails made by "Winstaco" are installed not only in Latvia, but also in all Scandinavian countries and the United Kingdom.
Manufacturing and installation of simple and exclusive staircases is available throughout Europe.

Read more: http://www.winstaco.com/

Dizaina kāpnes

Dizaina kāpnes ir unikāls objekts, kas ir ne tikai funkcionāls, bet arī pilda dizaina funkciju. Dizaina kāpnes tiek izgatavotas, balstoties uz telpas interjeru un klienta vēlmēm. Dizaina kāpnes papildina telpas interjera dizainu, saskaņojot formas, krāsas un materiālus. Tās tiek izgatavotas tikai no augstas kvalitātes materiāliem. Materiālus iespējams kombinēt un tos papildināt ar dažādiem elementiem, piemēram, izgaismojumu.

Dizaina kāpnes var tikt izgatavotas dažādos veidos – tās var būt, piemēram, klasikas zig-zag  kāpnes, konsoles tipa kāpnes, spirālveida kāpnes. Zig-zag  kāpnes ir ideāla izvēle ikvienam, kas novērtē klasisku stilu. To dizainu var atsvaidzināt, izmantojot stikla margas. Konsoles tipa dizaina kāpnes piedos telpai ļoti modernu un pat futūristisku tēlu – tās šķietami "karājas gaisā", jo to stiprinājumi tiek maskēti.

Spirālveida kāpnes ne tikai ekonomēs telpu, bet arī rotās to ar plūstošām līnijām.
Dizaina kāpnes iederēsies privātmājās, birojos, viesnīcās, lidostās un jebkurās citās telpās, kurām nepieciešams unikāls dizaina akcents.

Lasiet vairāk: http://www.winstaco.com/

Design staircases

Design staircases are unique objects that are not only functional but also fulfill the design function. Design staircases are made based on the interior of the room and client’s needs. Design staircases complement the interior of the room, matching its shapes, colors and materials. They are made using high quality materials. Materials can be combined and supplemented with various elements such as illumination.

Design staircases can be made in different ways – they can be, for example, classic zig-zag stairs, console stairs, spiral stairs. Zig-zag stairs is an ideal choice for anyone who appreciates the classic style. Their design can be modernized using glass handrails. Console stairs will give the room a very modern and even futuristic atmosphere – they seem to be "hanging in the air", because their fastenings are masked. Spiral staircase will not only save space, but will also give the room a luxurious look with its flowing lines.

Design staircases will fit into private homes, offices, hotels, airports, and any other premises that require a unique design accent.

Read more: http://www.winstaco.com/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)