Banner 980x90

Dūklavs rīt ar Valkas novada lauku uzņēmējiem pārrunās aktualitātes lauksaimniecībā

Rīga, 30.maijs, LETA. Zemkopības ministrs rīt dosies darba vizītē uz Valkas novadu, kur tiksies ar novada pašvaldības pārstāvjiem, lauku uzņēmējiem un zemniekiem, lai pārrunātu aktuālos jautājumus lauksaimniecībā, aģentūra LETA uzzināja Zemkopības ministrijā (ZM).

Vizītes laikā no plkst. 10 zemkopības ministrs apmeklēs kokapstrādes uzņēmumu SIA "Vārpas 1", savukārt no plkst. 11. - Turnas graudaudzētāju saimniecības Ērģemes pagastā.

Tikšanās ar Valkas novada pašvaldības vadību un lauksaimniekiem norisināsies Turnas tautas namā laikā no plkst. 11.30 līdz 13.

Tāpat vizītes laikā zemkopības ministrs Zvārtavas pagastā apmeklēs Andra Krieviņa gaļas liellopu saimniecību un zemnieku saimniecību "Avoti", kas nodarbojas ar piena lopkopību.

Vizītē uz Valkas novadu dosies arī ZM speciālisti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)