Banner 980x90

Dr.Tereško ciemosies Strenču novadā

Foto: Valka24.lv
Foto: Valka24.lv
Sestdien, 14.maijā, plkst.11.00 Strenču novadā, Strenču novada bibliotēkas telpās, ciemosies Dr.A.Tereško, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja veselības koordinators Baiba Kondriča.

Dr.Tereško tējas ir pazīstamas Latvijā kopš 1995.gada, kad ārstu ģimene Artūrs un Baiba Tereško pēc kvalifikācijas celšanas kursiem Maskavas Ārstniecības augu un garšvielu izpētes institūtā nodibināja uzņēmumu "Dr. Tereško tējas".

Dakteris pie viesosies ar divu stundu priekšlasījumiem par veselību, homeopātiju, medicīnu un uz vietas būs iespējams iegādāties slavenās dr.Tereško tējas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)