Banner 980x90

Decembrī Strenčos notiks labdarības koncerts "Atvērsim dvēseles baltākās durvis"

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

20.decembrī plkst.14.00 Strenču novada kultūras centrs sadarbībā ar novada Sociālo dienestu rīkos labdarības koncertu "Atvērsim dvēseles baltākās durvis", aģentūru LETA informēja Strenču novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Ginta Gailīte.

No plkst.11.00 kultūras centra foajē notiks Ziemassvētku tirdziņš, kurā pašvaldība aicina amatniekus un mājražotājus piedāvāt savus ražojumus apmeklētājiem. Savukārt plkst.13.40 koncerta dalībniekus un viesus uzrunās mācītājs Artis Eglītis.

Koncerta īpašie viesi šoreiz būs Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra koncertmeistars Raimonds Ozols un trompetists, dziedātājs un komponists, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra dalībnieks Andris Ābelīte.

Koncertā piedalīsies Strenču novada kultūras centra pašdarbības kolektīvi - jauktais koris "Rītu puse", deju kopa "Tīne", jauniešu deju kolektīvs, pūtēju orķestris, muzikālā apvienība "4sound", "Jērcēnmuižas muzikanti", jauktais vokālais ansamblis "Liesma" un Strenču mūzikas skolas audzēkņi.

Ieeja uz koncertu - Ziemassvētku dāvana Strenču novada trūcīgajām ģimenēm ar bērniem (saimniecībā noderīgas preces - trauki, mazgāšanas līdzekļi, apģērbi, pārtikas produkti - saldumi, konservi, milti, rīsi, putraimi u.c., kā arī rotaļlietas, grāmatas, svētku rotājumi).

Šāda veida koncerts Strenču novadā notiks jau otro reizi. Aizvadītā gada nogalē ar koncerta apmeklētāju saziedotajām mantām tika iepriecinātas vairākas ģimenes un vientuļie pensionāri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)