Banner 980x90

Daļa Valkas novada Kārķu pamatskolas skolotāju netic, ka ar streiku iespējams ko panākt

Ilustratīvs foto/ Foto: Valka24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Valka24.lv

Daļai no Valkas novada Kārķu pamatskolas skolotāju zudusi ticība, ka ar streika palīdzību iespējams ko panākt, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Piektdienas streikā piedalās 11 skolotāji, bet nepiedalās septiņi pedagogi, jo skolotājiem ir zudusi ticība, ka tādā veidā var kaut ko panākt. Šī iemesla dēļ Kārķu pamatskolā ir ieradušies 8. un 9.klašu skolēni - 12 bērni -, un skolā notiek latviešu valodas un matemātikas stundas.

Valkas novadā streikā piedalās Valkas ģimnāzija, Valkas pamatskola, Valkas pirmsskolas izglītības iestāde "Pasaciņa", Ērģemes pamatskola, Kārķu pamatskola un Vijciema pamatskola. Vecāki bija aicināti šajā dienā bērnus uz minētajām iestādēm nevest.

Streikā nepiedalās Ozolu pamatskola, bērnudārzi "Pumpuriņš" un "Gaismiņa".

Valkas ģimnāzijā piektdien nav ieradies neviens bērns un jaunietis - visi laicīgi bija informēti par streika dienu, Valkas pamatskolā un bērnudārzā "Pasaciņa" arī nav ieradies neviens bērns.

Arī Vijciemā, bērnudārzā un skolā, un Ērģemes pamatskolā nav ieradies neviens audzēknis.

Jau vēstīts, ka šodien notiek izglītības darbinieku streiks. Streikā piedalās gan vispārizglītojošās skolas, gan pirmsskolas izglītības iestādes, gan sporta skolas, gan internātskolas, gan arī augstskolas un zinātnes iestādes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)