Banner 980x90

Apes novada dome lemj aizņemties kopsummā 51 526 eiro

Valmiera, 27.jūn., LETA. Apes novada dome šonedēļ lēmusi no Valsts kases aizņemties kopsummā 51 526 eiro dažādu projektu dokumentāciju sagatavošanai, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Deputāti lēmuši uz 15 gadiem aizņemties 13 431 eiro, kas segtu tehniskās dokumentācijas sagatavošanu Skolas ielas 4 ēkas energoefektivitātes paaugstināšanai.

Uz tikpat ilgu termiņu lemts lūgt aizņēmumu 9769 eiro apmērā, lai segtu tehniskās dokumentācijas sagatavošanas izdevumus projektam "Uzņēmējdarbības attīstībai nepieciešamās infrastruktūras nodrošināšana Apes novada Gaujienas un Virešu pagastos".

Deputāti lēmusi arī aizņemties 28 326 eiro, kas arī segtu tehniskās dokumentācijas sagatavošanu Eiropas Savienības Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Lauku attīstības programmas projektam "Pamatpakalpojumi un ciematu atjaunošana lauku apvidos". Arī šo aizņēmumu plānots lūgt uz 15 gadiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)