Banner 980x90

Apbedīšanas birojs Rīgā – SIA "Kallava"

Apbedīšanas birojs ļauj smagajā brīdī visus sagatavošanas un apbedīšanas darbus uzticēt speciālistiem. Tuvinieka zaudējums ir grūts brīdis ikvienam, tādēļ apbedīšanas birojs sniedz palīdzību šajā situācijā.

Apbedīšanas birojs

Apbedīšanas birojs ļauj smagajā brīdī visus sagatavošanas un apbedīšanas darbus uzticēt speciālistiem. Tuvinieka zaudējums ir grūts brīdis ikvienam, tādēļ apbedīšanas birojs sniedz palīdzību šajā situācijā.

Bieži vien tuviniekiem šādā situācijā ir grūti koncentrēties un domāt par dažādiem organizatoriskiem jautājumiem. Svarīgi atrast profesionāļus, kuriem var uzticēties, neraizējoties par darba izpildi un kvalitāti. Apbedīšanas birojs "Kallava" sniedz profesionālu un iejūtīgu attieksmi, veicot visus organizatoriskos darbus.

SIA "Kallava" ir apbedīšanas birojs ar ilggadēju pieredzi, saviem klientiem sniedzot kvalitāti, uzticamu, profesionālu attieksmi un pieņemamas cenas. Uzņēmums strādā visu diennakti. Dažādu jautājumu gadījumā, kā arī, ja nepieciešams padoms un palīdzība, ikviens ir aicināts vērsties apbedīšanās birojā "Kallava". Pieredzējušie darbinieki sniegs gan konsultācijas, gan palīdzēs šajā grūtajā brīdi, gan ieteiks piemērotāko risinājumu.

Lasiet vairāk: http://kallava.lv/

Apbedīšanas pakalpojumi

Apbedīšanas pakalpojumi var būt nepieciešami ikvienam, kurš zaudējis tuvinieku. Atkarībā no vēlmēm un vajadzības ir iespējami dažādi apbedīšanas pakalpojumi – gan sagatavošanas darbi, gan transportēšana un citi.

SIA  "Kallava" piedāvā dažāda veida zārkus, krustus un transporta pakalpojumus. Apbedīšanas birojs piedāvā labākos zārkus Rīgā – tie pieejami no dažādas koksnes vairākos toņos. Tie ir  dažādu formu, izmēra, dizaina un komplektācijas. Iespējams izvēlēties arī individualizētus zārkus. SIA "Kallava"  apbedīšanas pakalpojumi tiek sniegti, uzklausot ikviena klienta individuālās vēlmes.

Apbedīšanas birojs piedāvā uzņemties visus organizēšanas darbus: izvēlēties atbilstošu zārku, krustu, kā arī nodrošināt transportu mirušā pārvešanai un arī bēru dalībnieku nokļūšanai. Iespējams pasūtīt arī vainagus, lentas, grieztos ziedus un to kompozīcijas.

Ņemot vērā klienta vēlmes, apbedīšanas birojs piedāvā arī mācītāja vai bēru vadītāja organizētu izvadīšanas ceremoniju. Uzņēmuma piedāvātie apbedīšanas pakalpojumi tiek veikti profesionāli, atbildīgi un par pieņemamām cenām.

Lasiet vairāk: http://kallava.lv/zarki-riga/

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (1)
Anonīms [Anonīms] Otrdiena, 16. novembrī, 2021, 18:22

Ļoti patīkams cilvēks, viegli komunicēt un lieliski izprot nozares specifiku.