Banner 980x90

Amatniekus un mājražotājus aicina pieteikties svētkiem Strenču novadā 

Ilustratīvs foto/ Foto: Valka24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Valka24.lv
Strenču novads aicina dažādu amatu pratējus -  mājražotājus, amatniekus no Strenču novada un apkārtējiem novadiem pieteikt savu dalību svētku tirdziņiem, pilsētas informācijas portālu Valka24.lv informēja Strenču novada pašvaldībā.

Amatniekus un tirgotājus aicina ne tikai tirgoties, bet arī demonstrēt savas amata prasmes, iesaistot apmeklētājus dažādu arodu apguvē, kā arī veidot svētkiem atbilstošu tirdzniecības vietas noformējumu.

Tirdziņš Strenču novada svētkos 6.augustā no plkst.9.00 notiks Strenču pilsētas centrā, savukārt tirdziņš Sedas pilsētas svētkos norisināsies 20.augustā no plkst.9.00 Sedas tirgus laukumā.

Pieteikties aicina zvanot pa tālruni 28628058 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)