Banner 980x90

Vijciema un Zvārtavas pagastu pārvalžu vadītāja amatā apstiprināts Valkas domes deputāts Šaicāns

Rīga, 12.dec., LETA. Valkas novada pašvaldības deputāti Vijciema un Zvārtavas pagastu pārvalžu vadītāja amatā apstiprinājuši deputātu Valdi Šaicānu (VL-TB/LNNK), aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Uz Vijciema un Zvārtavas pagastu pārvalžu vadītāja amatu tika izsludināts konkurss, konkursa komisija darba intervijās tikās ar 14 pretendentiem. Konkursa komisija, izvērtējot pretendentu atbilstību amatam, lēma ieteikt Valkas novada domei par Valkas novada Vijciema un Zvārtavas pagastu pārvalžu vadītāju iecelt Šaicānu.

Šā gada septembrī Valkas novada dome pieņēma lēmumu par Valkas novada pagastu pārvalžu reorganizāciju, likvidējot Vijciema pagasta pārvaldes vadītāja un Zvārtavas pagasta pārvaldes vadītāja amata vietas, izveidojot vienu - Vijciema un Zvārtavas pagastu pārvalžu vadītāja amata vietu.

Līdz ar Šaicāna apstiprināšanu Vijciema un Zvārtavas pagastu pārvalžu vadītāja amatā, viņš nolicis sava deputāta pilnvaras.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)