Banner 980x90

Vidzemes slimnīcas apgrozījums pērn sasniedzis 15,51 miljonu eiro

Rīga, 20.maijs, LETA. SIA "Vidzemes slimnīca" apgrozījums pērn sasniedzis 15,51 miljonu eiro, kas ir par 16% vairāk nekā 2017.gadā, liecina "Firmas.lv" dati.

Savukārt medicīnas iestādes peļņa gada laikā palielinājusies par 4%, sasniedzot 673 457 eiro. Slimnīcas valde nolēmusi piedāvāt neto peļņu atstāt medicīnas iestādes rīcībā, lai nodrošinātu motivējošas darba samaksas sistēmas finansēšanu, medicīnisko pamatlīdzekļu iegādi, infrastruktūras atjaunošanu un attīstības projektu līdzfinansēšanu.

Pērn slimnīcā nodarbināti 683 cilvēki, tajā skaitā 141 ārsts.

Neatliekamā palīdzība pērn sniegta 24 723 pacientiem, no tiem diennakts stacionārā akūti ārstēti 10 169 pacienti, bet plānveida ambulatora palīdzība pie speciālistiem sniegta 42 932 pacientiem.

Gada pārskatam pievienotajā vadības ziņojumā norādīts, ka pērn medicīniskajās tehnoloģijās ieguldīti 1,6 miljoni eiro. Slimnīca turpina ieviest jaunus medicīniskos pakalpojumus.

74,74% "Vidzemes slimnīcas" kapitāldaļu pieder Valmieras pilsētas pašvaldībai, savukārt 25,26% kapitāldaļu ir Valkas novada pašvaldībai. Slimnīcu vada valde ar valdes priekšsēdētāju Uģi Muskovu, valdes locekļiem Gunu Poikāni un Venti Beķeri.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)