Banner 980x90

Valkas pašvaldība plāno uzlabot veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumu pieejamību

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Valkas novada dome nolēmusi realizēt projektu "Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Valkas novadā", aģentūru LETA informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evija Smane.

Projekta mērķis ir uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem.

Projekts ilgs trīs gadus. Tā laikā plānots organizēt nometnes mazturīgiem cilvēkiem, lekcijas par veselīgu uzturu, fizisko aktivitāšu nozīmi cilvēka dzīvē, garīgo, reproduktīvo veselību u.c.

Projekts ir tapšanas stadijā, tāpēc tā izmaksas vēl nav zināmas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)