Banner 980x90

Valkas pašvaldība piešķir atbalstu galda spēļu iegādei bibliotēkās

Valkas novada domes deputāti nolēmuši piešķirt Valkas novada centrālajai bibliotēkai 224 eiro projekta "Gudra brīvā laika pavadīšana: Prāta spēju un radošumu veicinošas galda spēles Valkas novada publiskajās bibliotēkās" realizēšanai.

Kā aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā, nodibinājums "Rietumu Bankas labdarības fonds" izsludinājis projektu pieteikumu konkursu. Valkas novada centrālā bibliotēka ir sagatavojusi projekta pieteikumu "Gudra brīvā laika pavadīšana: Prāta spēju un radošumu veicinošas galda spēles Valkas novada publiskajās bibliotēkās".

Projekta mērķis - nodrošināt Valkas novada publiskajās bibliotēkās bērniem un jauniešiem vecumā no 3 līdz 17 gadiem prātu un radošumu veicinošu brīvā laika pavadīšanu, iegādājoties izklaidējošas un prātu attīstošas galda spēles. Tiek plānots iegādāties 87 galda spēles un sadalīt novada bibliotēkām.

Bibliotēkas izstrādātā projekta kopējā summa ir 1120 eiro, un ir nepieciešams līdzfinansējums vismaz 20% no iesniegtā projekta kopējās summas, ko pašvaldība piešķīrusi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)