Banner 980x90

Valkas novadpētniecības muzejs organizē novada mākslinieku darbu izstādi

Valmiera, 3.febr., LETA. Valkas novadpētniecības muzejs organizē Valkas novada mākslinieku darbu izstādi un šogad izstādes nosaukums un devīze ir "Mana Latvija", aģentūru LETA informēja Valkas novadpētniecības muzeja izglītojošā darba un darba ar apmeklētājiem vadītāja Ligita Drubiņa.

Izstādē piedalīties un savus darbus aicināti iesniegt mākslinieki, kas dzīvo vai ir kā citādi saistīti ar Valkas novadu. Tajā var piedalīties jebkurā žanrā strādājoši mākslinieki ar vienu darbu, kas līdz šim nav eksponēts.

Darbus var iesniegt līdz 24.martam Valkas novadpētniecības muzejā, Valkā, Rīgas ielā 64 no plkst.8 līdz plkst.17.

Apmeklētājiem izstāde būs skatāma muzeja Izstāžu zālē no 1.aprīļa līdz 13.maijam. Izstādes atklāšana paredzēta 1.aprīlī plkst.15.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)