Banner 980x90

Valkas novadpētniecības muzejs Muzeju naktī piedalīsies ar programmu "Laikmeta vērtības"

Valmiera, 13.marts, LETA. Valkas novadpētniecības muzejs šī gada Muzeju naktī piedalīsies ar programmu "Laikmeta vērtības", aģentūru LETA informēja Valkas novadpētniecības muzeja pārstāve Viktorija Maļukova.

Apmeklētājiem būs iespēja apskatīt izstādi par Valkas novada sporta vēsturi. Ērģemes pagasta bērnu teātra pulciņš priecēs apmeklētājus ar teātra uzvedumu. Muzeju nakts ietvaros Valkas novadpētniecības muzejā demonstrēs režisora Jāņa Putniņa filmu "To atceras tikai vilcieni".

Arī šogad sadarbībā ar Valgas muzeju taps konkurss, kurā apmeklētājiem būs jāmeklē dažādas laikmeta vērtības.

Muzeju nakts laikā varēs arī radoši izpausties darbnīcās, kuras vadīs Valkas Jāņa Cimzes ģimnāzijas ekoskola un Valkas mākslas skola.

Šogad Muzeju nakts pasākumi noritēs no 20.maija plkst.19 līdz 21.maija plkst.1 naktī. Muzeju nakts tēma Latvijā šogad ir "Laika rats".

Muzeju nakts pasākumi Latvijā norit jau kopš 2005.gada un tajos ieeja ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)