Banner 980x90

Valkas novada domes pirmā sēde notiks 16.jūnijā

Valmiera, 8.jūn., LETA. Valkas novada jaunievēlētās domes pirmā sēde notiks 16.jūnijā plkst.10, informē pašvaldība.

Tās laikā deputātiem ir jāievēl jaunais novada domes priekšsēdētājs.

Līdzšinējais Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija) aģentūrai LETA jau pavēstīja, ka arī nākamajā sasaukumā "Vidzemes partija" sastrādāties ar "Vienotību" un "Latvijas Zemnieku savienību" (LZS), atstājot "Visu Latvijai!" - "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK) opozīcijā.

Aģentūra LETA jau vēstīja, ka Kraukļa vadītais "Vidzemes partijas" un LRA apvienotais saraksts ir ieguvis 55,68% balsu, kas ir nedaudz mazāk nekā pirms četriem gadiem.

Krauklim seko apvienotais "Vienotības" un LZS saraksts ar 23,69% balsu un četrām vietām domē un VL-TB/LNNK ar 18,81% balsu un trim mandātiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)