Banner 980x90

Valkas novada dome aicina studentus pieteikties pašvaldības stipendijām

Valmiera, 27.jūn., LETA. Valkas novada pašvaldība aicina studējošos novada jauniešus pieteikties stipendijām, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Aksana Markoviča.

Uz stipendiju var pretendēt studenti, kuri apgūst mūzikas pedagoga ar specializāciju vokālajā pedagoģijā, akordeona, sitaminstrumentu, pūšaminstrumentu vai klavierspēlē. Aicināti pieteikties arī jaunieši, kuri apgūst angļu valodas, mūzikas, informātikas vai fizikas skolotāja profesiju. Stipendiju var pieteikties arī studenti, kuri kļūs par psihologiem, sociālajiem darbiniekiem vai pedagogiem, futbola treneriem, igauņus valodas pedagogiem vai speciālistiem, ainavu arhitektiem vai juristiem, kā arī citu specialitāšu, kuras būtu nepieciešamas novadam, studenti.

Pretendentiem līdz šā gada 29.septembrim Valkas novada domē jāiesniedz domei adresēts personīgs iesniegums un izziņa no mācību iestādes.

Stipendiju piešķiršanas mērķis ir rosināt Valkas novada jauniešus apgūt novadā nepieciešamas specialitātes un veicināt jauniešu atgriešanos strādāt novadā.

Pašvaldības stipendiju maksā 10 mēnešus pilnā akadēmiskajā gadā. Pēc studiju beigšanas jaunietim ir jāstrādā novada izglītības iestādē tik mēnešus, cik ir saņēmis stipendiju. Stipendiju var saņemt arī strādājošs un studijas uzsācis jaunietis. Stipendijai var pieteikties arī studējošie jaunieši (jebkura kursa studenti).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)