Banner 980x90

Valkas novadā aizdegusies garāža un tajā esošā mašīna

Rīga, 24.okt., LETA. Trešdien Valkas novadā aizdegusies garāža un tajā esošā mašīna, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Četrus kvadrātmetrus plašais ugunsgrēks tika likvidēts pirms VUGD ierašanās. Veicot dzēšanas darbus, cieta viens cilvēks, kurš tika nogādāts slimnīcā.

Tāpat vakar ugunsdzēsēji steidzās uz kādu divstāvu dzīvojamo māju Rīgā, kur pirmā stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas un starpstāvu pārsegums 22 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās viens cilvēks, kurš tika nodots mediķiem.

Šonakt saņemts arī izsaukums uz Saulkrastu ielu Rīgā, kur divstāvu dzīvojamās mājas pirmā stāva kāpņu telpā dega sadzīves mantas trīs kvadrātmetru platībā. Izmantojot izbīdāmās kāpnes, ugunsdzēsēji no piedūmotās ēkas izglāba divus cilvēkus, līdztekus vēl astoņus evakuēja. Pirms VUGD ierašanās no ēkas saviem spēkiem evakuējās divi cilvēki.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 41 izsaukumu - 12 uz ugunsgrēku dzēšanu un 25 uz glābšanas darbiem, bet četri no izsaukumiem bija maldinājumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)