Banner 980x90

Valkas metālapstrādes uzņēmums izgatavojis ragavas Norvēģijas polārpētniekiem

Rīga, 20.nov., LETA. Valkas metālapstrādes uzņēmums SIA "Akords-3" veicis unikālu pasūtījumu, izgatavojot ragavas Norvēģijas polārpētniekiem, un pirmās trīs jau ir aizceļojušas uz Antarktīdu, aģentūru LETA informēja Valkas novada pašvaldības pārstāve Dace Pūce.

Ragavas Latvijas uzņēmumam pasūtījusi norvēģu kompānija ar mērķi ragavas izmantot Norvēģijas polārpētnieku vajadzībām, kuri nodarbojas ar izrakteņu pētīšanu. Ragavas tiks pielietotas kravas pārvadāšanai, skaidroja "Akords-3" valdes loceklis un līdzīpašnieks Voldis Utkins.

Pirmās ragavas "Akords-3" izgatavojusi mēneša laikā un, ja pasūtītāji būs apmierināti ar rezultātu, papildus tiks izgatavotas 17 ragavas.

"Akords-3" izgatavo metāla konstrukcijas un to sastāvdaļas ražošanas un būvniecības objektiem, tai skaitā arī konteinerus skaidām, šķeldai, metāllūžņiem, būvgružiem un sadzīves atkritumiem, platformas tehnikas pārvadāšanai, metāla durvis, balkonu un kāpņu margas, metāla sētas, pirts krāsnis. "Firmas.lv" dati liecina, ka uzņēmuma īpašnieki un vadītāji ir Utkins un Viktors Romans. Ražotāja apgrozījums pērn sasniedzis 1,265 miljonus eiro, bet peļņa 4916 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)