Banner 980x90

Valkas mērs Krauklis aizdevis 184 938 eiro

Vents Armands Krauklis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Vents Armands Krauklis/ Foto: Ieva Čīka/ LETA
Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis (Vidzemes partija) ir izsniedzis četrus aizdevumus kopumā 184 938 eiro vērtībā, liecina valsts amatpersonas deklarācija par 2015.gadu.

Valkas novada domes priekšsēdētājs par darbu pašvaldībā aizvadītajā gadā saņēmis 19 210 eiro, no Autortiesību un komunicēšanās konsultāciju aģentūras/Latvijas Autoru apvienības viņš saņēmis honorāru 191 eiro apmērā, no Latvijas Izpildītāju un producentu apvienības - honorāru 508 eiro apmērā, no Valkas pagasta zemnieku saimniecības "Kalnieši" - ienākumus no saimnieciskās darbības un komercdarbības 318 eiro apmērā, bet par SIA "KRR Sports" kapitāla daļu pārdošanu Ingemārs Vekters viņam samaksājis 2844 eiro.

Valkas novada domes priekšsēdētājam pieder piecas kapitāla daļas savstarpējās apdrošināšanas kooperatīvajā sabiedrībā "Aplis-A", kuru kopējā vērtība ir 7114 eiro, kā arī 540 kapitāla daļas SIA "Ziemeļlatvija", kuru kopējā vērtība ir 38 418 eiro.

Kraukļa īpašumā ir divas zemes un ēkas vienības Valkas pagastā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)